Kipakolja a szemetest?
A ti babátok nem rámolja ki a szemetes kukát? Már nem győzöm eltenni, most éppen egy széken van egy sarokban, mert sajna a szekrényben nincs hely, hogy betegyem és bezárjam, de állandóan ott ágaskodik, nyitogatja.
Az udvari kuka is a kedvence, de azt még szerencsére nem éri fel.
Vagy esetleg lehet kapni kukára gyerekzárat (bár a szekrényen is utálom, mert nekem is olyan macerás kinyitni)?
A pelusosat meg ahányszor bemegy a kisszobába ahol pelenkázni szoktam, annyiszor pakolja ki, igaz egyenként be vannak zacskózva.
Ti tudtok valami jó megoldást? Vagy csak az én kisfiam ilyen kis kukabubus?
Azt hittem a baba is rajta lesz a képen :).
Nekünk is pakol bele is, meg a szennyesbe is.
Az udvari kukába meg egyesével hordja a botokat meg a faágakat, és fel kell őt emelni, kinyitni a tetejét, hogy bedobhassa :).
kedves 5-ös! Az enyém 6 hónaposan még csak nem is forgott!
Hiába vittük dévénytornára is 10 hónapos koráig csak körbe forgott a hasán! Aztán 10 hónaposan 1 hét alatt mászott négykézláb és felállt! Most 11 hónapos 3 hete négykézlábazik és bejárja az egész lakást!
Kedves kérdező az én babám is 3 napja csak kukázni akar!
nekem van egy ipari varrógépem itthol és alatta van elrejtve egy kuka nekem ha varrok a cérnáknak, meg ilyeneknek. Már leszedte a gépröl a boritást és boldogan kukázik. Ez a legjobb móka most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!