Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kipakolja a szemetest?

Kipakolja a szemetest?

Figyelt kérdés

A ti babátok nem rámolja ki a szemetes kukát? Már nem győzöm eltenni, most éppen egy széken van egy sarokban, mert sajna a szekrényben nincs hely, hogy betegyem és bezárjam, de állandóan ott ágaskodik, nyitogatja.

Az udvari kuka is a kedvence, de azt még szerencsére nem éri fel.

Vagy esetleg lehet kapni kukára gyerekzárat (bár a szekrényen is utálom, mert nekem is olyan macerás kinyitni)?

A pelusosat meg ahányszor bemegy a kisszobába ahol pelenkázni szoktam, annyiszor pakolja ki, igaz egyenként be vannak zacskózva.

Ti tudtok valami jó megoldást? Vagy csak az én kisfiam ilyen kis kukabubus?

2013. márc. 1. 17:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hú bocs, utolsó vagyok, elszúrtam, fogalmam nincs hogy került oda ez a link :)
2013. márc. 1. 18:59
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

na talál ez most jó lesz

2013. márc. 1. 19:00
 13/14 A kérdező kommentje:

Azt hittem a baba is rajta lesz a képen :).

Nekünk is pakol bele is, meg a szennyesbe is.

Az udvari kukába meg egyesével hordja a botokat meg a faágakat, és fel kell őt emelni, kinyitni a tetejét, hogy bedobhassa :).

2013. márc. 1. 20:11
 14/14 anonim ***** válasza:

kedves 5-ös! Az enyém 6 hónaposan még csak nem is forgott!

Hiába vittük dévénytornára is 10 hónapos koráig csak körbe forgott a hasán! Aztán 10 hónaposan 1 hét alatt mászott négykézláb és felállt! Most 11 hónapos 3 hete négykézlábazik és bejárja az egész lakást!

Kedves kérdező az én babám is 3 napja csak kukázni akar!

nekem van egy ipari varrógépem itthol és alatta van elrejtve egy kuka nekem ha varrok a cérnáknak, meg ilyeneknek. Már leszedte a gépröl a boritást és boldogan kukázik. Ez a legjobb móka most!

2013. márc. 1. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!