Kipakolja a szemetest?
A ti babátok nem rámolja ki a szemetes kukát? Már nem győzöm eltenni, most éppen egy széken van egy sarokban, mert sajna a szekrényben nincs hely, hogy betegyem és bezárjam, de állandóan ott ágaskodik, nyitogatja.
Az udvari kuka is a kedvence, de azt még szerencsére nem éri fel.
Vagy esetleg lehet kapni kukára gyerekzárat (bár a szekrényen is utálom, mert nekem is olyan macerás kinyitni)?
A pelusosat meg ahányszor bemegy a kisszobába ahol pelenkázni szoktam, annyiszor pakolja ki, igaz egyenként be vannak zacskózva.
Ti tudtok valami jó megoldást? Vagy csak az én kisfiam ilyen kis kukabubus?
Azért megnyugtató, hogy nem csak az enyém ilyen kis kukabúvár :).
A szekrényeket, fiókokat nekem is ki szokta pakolni, de az nem zavar, visszapakolom, de azt nem szeretem ha a kukában kotorászik.
Tulajdonképpen csak a hűtőn van nálunk gyerekzár, meg az éjjeli és előszoba szekrények ajtóval a fal felé vannak fordítva (marha szép látvány) :).
Néhány fiókról pedig leszereltük a fogantyút, mert egy vagyon lett volna az összesre gyerekzárat tenni.
nálunk fordítva volt, ő mindent beledobált :) látta hogy néha beledobok valamit, azt még nem tudta hogy csak szemetet, így elkezdte beledobálni a játékait :) ami nem fért be, azt rátette a tetejére :D
egyszer le is fotóztam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!