Milyen orrcseppet, orrspray-t használjak 1 éves Kislányomnál, hogy tudjon éjszaka aludni?
A Nasivin Sanft egy éves kortól valója jó, legalábbis nekünk.
Kend be a hátát fürdés után Baby Luuffal és párologtass eukaliptuszos vagy mentás vizet.
Fenistil cseppeket nem írt a doki?
Jobbulást!
Ezt a hagymás okosságot kipróbálom.
Bocs az offért, 1. voltam :)
Sterimar orrspray, ez egy természetes (100% tengervíz) orrspray. Mi ezt használjuk (még én is!), a kórházban ajánlotta nekünk a doki, amikor a kislányom beteg volt.
Kicsit drága, de sokkal tovább tart és jobban hat, mint a hagyományos orrsprayk, orrcseppek! Nekünk a sós inhalálás is nagyon sokat segített!
4 hónapos kislány anyukája
A "hagymás" vagyok:).
Persze, nem közvetlenül mellé:)! Az a fontos, hogy egy (nem túl nagy) légtérben legyenek, a baba és a hagyma:). Éjjelre én a kiságy mellé teszem a hokedlit és oda teszem, nappal pedig viszem abba a szobába, ahol éppen vagyunk. És ha kijöttünk onnan, nagyra nyitom az ablakot, hogy azért az egész lakás ne legyen hagymaszagú (nameg, hogy a bacik kimenjenek a huzattal):).
De van, aki a rácsoságy alá teszi, az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!