Mikor szoktatatok le a babatokat a cumirol?
2 hetesen :) Az ujját szopja, elalvás előtt csak.
Szerintem próbáld meg elvenni tőle, aztán max. ha nagy a hiszti, visszaadod neki.
De még elég kicsi, szerintem nyitott az új dolgokra, próbát megér. Ha szopni is fogja az ujját, hidd el, nem vesz vészes, csak elalvás előtt fogja, vagy ha síkideg. :)
nekem a doktornenim abszolut tamogatja a cumit, inkabb, mint az ujjszopast. az én bebim is cumizik,nem fuggo, szerintem amig nem szeretet és figyelem helyett tomjuk a szajaba, addig nem baj. ferjem unokaoccse 18 eves, de meg most is felemlegetik, hogy milyen gocsortosre szopta az ujjat :))
masreszt ujabb kutatasok szerint rengeteg haszna van a cuminak pl sids (gyermekagyi halal) megelozeseben, stb
szoval a cumi, mint sok jo dolog az eletben: mértékkel hasznos
(fél éves a bébim,kb 1 eves koraban fogja elvinni a nyuszi a cumit)
Hát már akinek nem vészes... Az unokatesóm a mai napig szívesen szopja az ujját, ha stresszes, pedig 22 éves. És ez komoly. Ráadásul a foga is előre áll...:S
Szerintem a cumi inkább jó, mint hogy rászokjon az ujjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!