Miért baj mindenki szerint ha nem divatos nevet akarok adni a kislányomnak?
Bár nem kérted, úgy látom mindenki szavaz. :) Én a rövid neveket szeretem, nekem az Éva nagyon tetszik, de a többi is szép. A Julianna szerintem inkább egyszótagú vezetéknévhez illik.
Nekem Miklós a fiam, és én is többször megkaptam, hogy miért, biztos örökölte. Pedig nem, ez tetszett, és kész. :)
A legrosszabb az, amikor még meg sem született, és kérdezik a nevét, és ha megmondom, akkor meg vágják a fejeket. Ha megszületett, akkor már visszafogottan szólnak be, de ez is gáz.
(Amúgy nekem pont a most divatos nevek idegen hangzásúak, nem tetszenek.)
Egyetértek a többiekkel, olyan nevet adj, ami neked tetszik, tök mindegy, ki mit mond, pláne, hogy nem egy sorozatból veszed. :)
Mindegyik szép név, és látom, hogy a Juliannára sokan szavaznak, én sem ismerek konkrétan Julianna nevű kislányt, viszont Júliával Dunát lehet rekeszteni, és hát a becézésük ugyanaz, szóval ha szempont, hogy ne legyen sok Juli vagy Julcsi a korosztályában, akkor nem ezt ajánlanám.
Én is a Juliannára szavazok.:) De az Éva is tetszik, mert egyszerűen szép, az Évi pedig kedves becézés.
Ha lesz kisbabám, fix, hogy ehhez hasonló neveket választok és nem flancos, külföldi divatneveket.
Nekem egyébként a Boglárka és a Lili is nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!