Miért baj mindenki szerint ha nem divatos nevet akarok adni a kislányomnak?
Éva szerintem gyönyörű név!:)
Mások véleményével ne foglalkozz, a te gyereked lesz!
Engem is 10-ből 9-en hülyének néztek, hogy nem divatnevet adunk a fiunknak. Apuka után neveztük el Sándornak, Sancinak, Sancónak becézzük, és örülök neki, hogy nem divatnevet kapott.
A felsoroltjaid közül nekem az Éva tetszik, mert Évi-ként becézve annyira cuki.
Engem baromira bosszant ez a verseny, hogy jaj, olyan nevet adjak, ami ritka és nem minden második gyereket így hívnak, meg, hogy jaj divatos, meg nem divatos nevet adjak... Miért fontos ez? Hogy divat-e most vagy nem? Hogy 100 gyereket hívnak-e így vagy csak egyet? Nem mindegy? Mindenki úgy keresztelje ami neki tetszik, ha Dzsenifer annak, ha Éva akkor annak.
Az én lányom Rebeka és egyáltalán nem érdekelt, hogy hányadik a névlistában, meg divat-e vagy sem, meg az sem, hogy az iskolában rajta kívül hány Rebeka lesz még.
Nem tudom mi ez az őrület most a nevek körül. Komolyan sok szülő most meg azzal vág fel, hogy jaj az én gyerekem Mária meg József meg nem tudom még mi, most az a menő, ha nagyanyáink neveit adják a gyereknek mert azt hiszik, hogy most akkor ők hűűű de különlegesek.
Le lehet pontozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!