Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért baj mindenki szerint ha...

Miért baj mindenki szerint ha nem divatos nevet akarok adni a kislányomnak?

Figyelt kérdés
Ha megkérdezik mi lesz a neve én meg megmondom,hogy 3 favorit van: Éva, Ildikó, Julianna. Majdnem mindig megkapom,hogy miért nem valami divatos nevet adok neki? Példának ezeket mondják: Mira, Zoé, Hanna! Miért ekkora baj ha mi valami régebbi nevet akarunk?
2013. febr. 26. 17:11
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Éva szerintem gyönyörű név!:)

Mások véleményével ne foglalkozz, a te gyereked lesz!

2013. febr. 26. 18:02
 12/38 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Én igazából nem ismerek egyből sem sokat! Jó helyen lakom! :)
2013. febr. 26. 18:05
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
A 0-10 éves korosztályban mostanában tuti, hogy nem fordulnak elő ezek a nevek. Szerintem mindhárom szép!
2013. febr. 26. 18:19
 14/38 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2013. febr. 26. 18:20
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Engem is 10-ből 9-en hülyének néztek, hogy nem divatnevet adunk a fiunknak. Apuka után neveztük el Sándornak, Sancinak, Sancónak becézzük, és örülök neki, hogy nem divatnevet kapott.

A felsoroltjaid közül nekem az Éva tetszik, mert Évi-ként becézve annyira cuki.

2013. febr. 26. 20:45
 16/38 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is szep neveket valasztottal, ne torodj vele hogy masok mit mondanak! Az en kisfiamat Andrasnak hivjak, es mar a korhazban is meglepodtek (jo ertelemben) hogy nem egy "divatos" nevet kapott.
2013. febr. 26. 20:50
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek nagyon szép nevek! Ha a második gyerekünk kislány lesz, mi sem fogunk divatolni. Én pont azt nézem néha hülyének, akik idióta nevekkel pecsételik meg a gyerekük sorsát...Éva, Julianna tetszik, nagyon szépek, ne hallgass másra, hisz pont ezek a nevek fognak később különlegesnek számítani, ha majd felnő a kislányotok, hiszen ma úgymond "nem divatos"...bár, szerintem a szép név örök, soha nem megy ki a divatból! :)
2013. febr. 26. 21:09
 18/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mindenkinek ment a zöld kéz
2013. febr. 26. 23:32
 19/38 anonim ***** válasza:
50%
3 gyerekböl csak 1nek van divatos neve ,de nem divatbol kapta a legidösebb a nevét,hanem apukája után .többiek abszolut ritka nevük van.péter,imre,és csilla virág
2013. febr. 27. 12:54
 20/38 anonim ***** válasza:
53%

Engem baromira bosszant ez a verseny, hogy jaj, olyan nevet adjak, ami ritka és nem minden második gyereket így hívnak, meg, hogy jaj divatos, meg nem divatos nevet adjak... Miért fontos ez? Hogy divat-e most vagy nem? Hogy 100 gyereket hívnak-e így vagy csak egyet? Nem mindegy? Mindenki úgy keresztelje ami neki tetszik, ha Dzsenifer annak, ha Éva akkor annak.

Az én lányom Rebeka és egyáltalán nem érdekelt, hogy hányadik a névlistában, meg divat-e vagy sem, meg az sem, hogy az iskolában rajta kívül hány Rebeka lesz még.

Nem tudom mi ez az őrület most a nevek körül. Komolyan sok szülő most meg azzal vág fel, hogy jaj az én gyerekem Mária meg József meg nem tudom még mi, most az a menő, ha nagyanyáink neveit adják a gyereknek mert azt hiszik, hogy most akkor ők hűűű de különlegesek.

Le lehet pontozni

2013. febr. 28. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!