Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért baj mindenki szerint ha...

Miért baj mindenki szerint ha nem divatos nevet akarok adni a kislányomnak?

Figyelt kérdés
Ha megkérdezik mi lesz a neve én meg megmondom,hogy 3 favorit van: Éva, Ildikó, Julianna. Majdnem mindig megkapom,hogy miért nem valami divatos nevet adok neki? Példának ezeket mondják: Mira, Zoé, Hanna! Miért ekkora baj ha mi valami régebbi nevet akarunk?
2013. febr. 26. 17:11
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a Julianna nagyon nagyon tetszik :))
2013. febr. 28. 21:40
 22/38 A kérdező kommentje:
Köszi! Úgy látom az vezet!:)
2013. febr. 28. 21:47
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk "divatos" név sikerült, de higgyétek el nem azért mert most ez a trendi! Már 32 hetes terhes voltam a kislányommal, mikor is még nem volt neve. Kértem kölcsön egy keresztnév könyvet, és megmondtam a férjemnek, hogy innen addig fel nem állunk, amíg nem találunk egy nevet, ami mind a kettőnknek tetszik. Hát a Z betűnél sikerült találni egyetlen nevet, amire mind a ketten bólintottunk. Így lett a kislányunk neve Zoé! Ha divatnév, ha nem, én örülök neki, hogy ezt sikerült választanunk!
2013. febr. 28. 22:01
 24/38 anonim ***** válasza:

Jajj, lemaradt a voksom! Julianna!!!!!!!!

23 voltam! :)

2013. febr. 28. 22:02
 25/38 anonim ***** válasza:
81%

Tényleg nagy a felhajtás a nevek körül, mi mennyire divatos... Csak a párod és esetleg a családod véleménye érdekeljen. Másnak semmi köze hozzá akkor sem ha az Eperke nevet adod, és akkor sem ha a Margitot. Kit érdekel, hogy mennyire régi vagy új, ha nektek tetszik? Csak ez a lényeg, a kislányotok ígyis-úgyis különleges lesz számotokra akármilyen nevet kap.

Egyébként nekem a felsorolt nevek közül az Éva tetszik a legjobban. :)

2013. febr. 28. 22:03
 26/38 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is! Azóta ha kérdezik mi lesz a neve azt szoktam mondani,hogy még nem tudjuk,majd a szülőszobában választunk!:)
2013. febr. 28. 22:19
 27/38 kíváncsicska ***** válasza:
81%
Amikor a kiderült hogy lányom lesz akkor 2 név volt esélyes.Ha az elsőt választjuk akkor nem divatneve van ma (15 hós).De a másodikat választottuk.Mira lett.Akkor mindenki azt mondta (mert még nem hallották senkitől sehol ezt a nevet) hogy nézegessük még csak azt a naptárat mert vannak sokkal szebb nevek is benne.Nem engedtem Mira lett.És hogy akkor ki mit mondott nem érdekelt.A férjem azt mondta legyen, más véleménye nem érdeket.Az meg hogy most állítólag divat/tömegnév marhára nem izgat.Amelyik neked tetszik és a párodnak.A többre meg tegyél magasról.
2013. febr. 28. 22:24
 28/38 anonim ***** válasza:
Én 3 Júliát ismerek 2 éven alulit !!! :)
2013. febr. 28. 23:54
 29/38 anonim ***** válasza:
Olyan furcsák az emberek,mindenbe szeretnek beleszólni..te feltettél egy kérdést,valaki ebbe is rögtön beleköt,de te ne törődj ezzel,neked szépek ezek a nevek?Igen.Akkor add ezek közül vmelyiket bátran,az én voksom a Julianna(nagymamám neve is)Boldog babavárást!
2013. márc. 1. 00:44
 30/38 anonim ***** válasza:
75%
Tedd azt, amit a szived diktal. Egyaltalan nem baj ha nem divatos nevet adsz a Kislanyodnak! Szerintem tok jo! Az en fiamat Fredericknek azaz Frigyesnek hivjak a magyar masodik neve Laszlo. Sokan racsodalkoznak es jaj a nagypapamat meg a nagybatyamat hivj(t)ak igy...szeretnenk egy kislanyt is. A ferjem valasztja majd az angol nevet de a masodik neve Erzsebet lesz a Nagymamam utan.
2013. márc. 1. 04:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!