Ti hogy tudtok mindig nyugodtak lenni a babátokkal?
Figyelt kérdés
én sajnos sokszor ideges vagyok amikor mindenért sír!ha nem veszem fel,ha kimegyek wc-re,ilyenek!sajnos nem tudok megnyugodni!ti hogy csináljátok!nagyon gyűlölöm magam ezért!:(2013. febr. 25. 10:42
11/16 A kérdező kommentje:
8 hónapos a fiam!hiába adnám oda az apjának hogy játszanak és én addig pihenek egy kicsit,egyből sír hogy anya kell és már jön is vissza hozzám!ez így nagyon nehéz:((
2013. febr. 25. 11:14
12/16 frászkarikaborsó válasza:
sehogy, már akkor ideges vagyok ha egy altatás több mint 20 percig tart. Sajnos nagyon nincs türelmem, és az sem vigasztal hogy nálam legtöbbször orvosi oka van a dolognak (szénhidrát-anyagcsere problémák miatt leesik a cukrom ha nem eszem időben, márpedig baba mellett ritkán tudok időben enni). Viszont sokszor gondolok arra hogy amellett hogy nem vagyok a türelem mintaképe, meglehetősen kreatív és pörgős vagyok, ez pedig a későbbi években igen-igen hasznos lesz :) 4hós a fiam lassan, most még inkább a türelem kellene neki, valahogy csak kihúzzuk ezt az időszakot :)
13/16 anonim válasza:
Már volt ilyen kérdés. Kiderült, hogy elég sokan járunk ki cigizni az erkélyre... :)
14/16 anonim válasza:
Kedved kérdező,sztem a babádnál a szeparációs szorongás időszaka va,azért akar csak veled lenni.
15/16 anonim válasza:
Sziasztok.
Én elég ideges fajta vagyok. De olyan érdekes, hogy mióta megvan a kisfiam mintha nem is önnmagam lennék. valami nyugalom szállt rám. A kisfiam sem volt sosem sírós. És tényleg nem sok baj volt eddig vele. 11 hónapos most. Én azt szoktam mondani, hogy meghálálja azt , hogy 4 évet vártunk rá.
Ugyhogy nem minden baba sír! ezt kilelenthetem és nagyon szerencsés vagyok, azt hiszem.
16/16 anonim válasza:
Nekem se sikerül nyugodtnak maradni.10 hónapos,de mindenért sír,mint nálatok.Remélem hamar abba hagyja,mert nem bírom.Ráadásul egyedül vagyok vele egész nap,apa külföldön dolgozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!