Mit tesztek náthás babátokkal, ha már a Nasivin sem használható?
Már lassan 2 hete náthás 7 hetes babám. Az első héten végig használtuk a Nasivin Sanfot, nem nagyon akart múlani, így orvosi javaslatra még 1 hétig alkalmaztuk. Az orrnyálkahártya duzzanata jelentősen csökkent (ma voltunk dokinál), de most olyan sűrű, szörtyögős trutyi van a nózijába. A doki ma azt mondta, péntekig még használjuk, addigra rendben lesz a gyerek. Viszont én azt veszem észre, hogy rosszabb. Ugrál az orrában az a szutymó, hiába a Sterimar, az orrporszívó. Már nem szívesen cseppentek neki a Nasivinból, akármit is mondott az orvos, hisz már harmadik hete használjuk. Ti mit tesztek ilyenkor?
Ráadásul csak hason alszik, így a szutyok sem tud lefolyni a garaton a kis gyomrába, hanem felgyűlik a nózijában.
Nem tudom mivel teszek jót!
Szia,nem tudom,hogy a koranak megfelel e de mi most hasznaltunk baby luuf balzsamot,mellkasra,hatara kell kenni. Tovabba a süszler so D6 homeopatias tabletta,vízben feloldhato es ugy tudod kanalazni a kicsinek. Az infralampa is tök jo,pennybe holnap akcios en veszek.
Jobbulast,mi 10napig voltunk betegek.
8hos picilany anyukaja.
Milyen színű az orrváladéka?
Ha színtelen, átlátszó, akkor tök normális, hogy hetekig eltart, ha sárga, zöld, akkor nem jó. De egy kis takony nem baj, csak kellemetlen.
Én egyszer kaptam a fiamnak antibiotikumos orrsprayt, de akkor már nagyobb volt, ha nagyon nem múlik esetleg kérdezd meg. De akkor a fiam már jóval nagyobb volt, ilyen picinek nem tudom lehet-e adni.
És bízz a dokidban, tudja mit mond.
Fogd függőlegesen többet, és akkor jobban tisztul.
"Párologjunk sósan!
A semminél még az is jobb, ha egy jó vizes törölközőt teszünk a radiátorra. Neuwirth doktor szerint a legkevesebb, amit meg kell tennünk, hogy egy kis tálkába sós vizet teszünk és azt hagyjuk párologni. A sónak nyákoldó hatása van, ezért nagyon hasznos megfázás, betegség esetén.
A legegészségesebb a sós párologtatás, amire vannak speciális szerkezetek, mert a hagyományos párologtatót tönkreteszi a só. A sós párologtatást lefekvés előtt fél órán át a hálószobában érdemes elvégezni. Érzetre is egészen más, olyan, mint a tengeri levegő. Aztán nagyjából fél órával a sós levegő belégzése után a legtöbben elkezdenek köhögni, mert a só mindent felszakít, ami a légutakban lerakódott."
keres rá a sós párologtatásra
talán a himalája só jobb
Szinte mindent próbáltunk már, amiket írtatok. Kinder Luuf Balzsam van itthon a tesó miatt, de bedörzsölésre 3 éves kortól, inhalálásra 6 éves kortól használható. Sterimar-t én is fújok neki, de azzal is nehezen jön ki. Olyan érzésem van, mintha "magasan" lenne az orrában a cucc. Sólámpa is van a szobájába, sőt, egyenesen az ágyába állítottuk be, de kipróbálom e sópárásítást is, meg a vöröshagymás történetet is. Valami csak jó lesz. Az anyatejes csöpögtetés sajna nem működik, mert nincs tejem, tápszeres a pici. Ja, a legrosszabb az egészben, hogy csak hason alszik, tehát sokszor fel is ébred, mert feltelik a nózi. Este a "nagy" alvás előtt mindenképpen csöppentek neki Nasivint, de nap közben hanyagolni szeretném.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!