Meddig használható egy hordozókendő?
Kérj kölcsön egyet, próbáld ki, meg tudod-e kötni, a babának tetszik-e, te pedig bírod-e !!
Én 2 fajtát is vettem, Nandu hordozó kendő, nem tudtam megkötni, Meitai, nem bírtam, fájt a vállam, a hátam a gyerek súlyától. A lányomnak sem tetszett, lehányt benne.
Szia! én 1 hetes kora óta hordozom lassan két és fél éves lányomat. Szóval bőven kihasználható fél éves kor után is.
Amikor először veszel kendőt, az alábbiakra érdemes figyelni:
keresztsávoly szövés
eltérő színű szegések, hogy könnyebben használd (amikor a hátad mögött megy át a kendő, erről tudod, melyik fele van a baba fejénél és melyik a popsijánál)
a testalkatodtól függően 3,6-5,2 méter hosszúság
Én 3 márkát, a Didymost, a Storchenwiegét és a Girasolt ajánlanám, ezek mind megbiízható minőségűek, garanciát vállal rájuk a gyártó évekre, és ha már nem használod, minimális értékvesztéssel tudod eladni.
A kendő, helyesen megkötve a baba gerincét csigolyáról csigolyára támasztja alá, azaz a te testedre vezeti át az ő teljes testsúlyát, eloszlatva azt, így egyikőtöket sem éri terhelés.
Mivel már nagy a babád, szerintem érdemes lenne egy tanácsadóval beszélned, havan a közeletekben, ugyanis ilyenkor egyre nehezebb elvonni a figyelmüket arra az időre, míg nincs rutinod a használatában, hiszen pont ilyenkor fedezik fel a világot maguk körül és nem szeretnek egy helyben maradni - ilyen szemopntból jobb minél hamarabb elkezdeni használni a kendőt - de hidd el, amint rájön, milyen jó helye van, mennyivel többet lát, tapasztal a világból, és hamar semmi ellenvetése sem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!