Hogy kell a teához hozzászoktatni a babát?
Igaza van lényegében az elöttem szólónak, de azért evés után, vagy közben is szívesen iszik, öblítésként. Ezt nem úgy értem, hogy kiköpi, de ha pl kicsit szárazabb az étel (pl MAJD, ha a zöldborsónál tartotok) ahhoz az én babám pár kanalanként kéri az innivalót.
Ja és próbálgathatod neki nyugodtan a poharat. Biztosan eleinte lesz, hogy nem tudja mit csináljon vele, és épp csak egy picit kell megemelni a poharat, hogy nehogy sok folyadék menjen a torkára, vagy csak a szájába, nehogy megijedjen és félrenyeljen. Amúgy kezdhetnéd csak a vízzel, hogy azt ismerje meg előbb, szokjon hozzá, hogy az az alap. Azt is el kell fogadnia, és ha rögtön teával indítasz azt veszi alapnak.
Szobahőmérsékleten jó, ha mégis teát adsz, mint ma is kicsit hűvösebb nap volt, ilyenkor lehet egy ici picit megmelegíteni. De ha majd bejön a nagy meleg majd az esik jól neki, ha egy kicsit hűvösebb (nem hideg, tehát ne a hűtőbe tárold, max úgy , ha fele fele arányban kevered.)
Na írtam neked kisregényt, remélem használható:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!