Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos kislányom a legtöbb...

10 hónapos kislányom a legtöbb főzeléket csak úgy eszi meg, ha teszek bele egy kis almát is. Hogyan tudnám hozzászoktatni a "felnőtt" ízekhez?

Figyelt kérdés
Ha dinsztelek hagymát és azzal keverem össze a zöldségeket, husit, akkor csak egy-két kanálnyit eszik és fintorog, kiköpködi.
2011. febr. 9. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezek szerint - és szerintem is- korai még a felnőtt ízekkel próbálkozni. Az sem baj, hogy igényli az almát. Az én lányom másfél éves, sok mindent megeszik már a mi ételeink közül is, de délben még most is gyakran főzök neki külön. Én reszelt sajtot szoktam a főzelékébe rakni.
2011. febr. 9. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem tök jó ez a módszer, mi is így csináltuk sokáig, én örültem mert annyival több vitamint evett
2011. febr. 9. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
az én kislánykám 7 hónapos és ő is csak almával eszik meg bármilyen főzeléket.egyenlöre igy csinálom neki aztán majd megprobálom hogy mindig egyre kevesebb almát teszek bele hátha igy fokozatosan megszokja hogy nincs már benne.
2011. febr. 9. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk is mindig almával ment minden főzelék :-) Akkor ezek szerint nem vagyunk ezzel egyedül. Én kitartóan adtam így a fiamnak az almát, amíg ő meg nem unta. Amikor nem nagyon ette meg a főzeléket, akkor kihagytam belőle az almát, és tényleg nekünk is a reszelt sajt vált be nagyon. Most az a sláger. Az almát meg egyáltalán nem ette meg hónapokig, pont ma adtam neki ebéd után reszelt almát, és újra eszi. 1 éves. MInden jót Nektek!
2011. febr. 9. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!