Mennyi idős kortól érdemes a babát hozzászoktatni a járókához?
mi 5 hós korától tesszük be rövidebb-hosszabb időre a járókába. eddig nincs gondja vele.
a sok játék mindig a járókában van. ha máshol játszik, akkor 1 vagy 2 játékot adok csak neki. így amikor beteszem a járókába, hatalmas öröm, hogy végre kedvére játszhat. 1 órát is vígan játszik egyedül. (ami most nagyon jó, mert építkezésbe kezdünk épp bele)
8,5 hós
Mi pont mint ti 3 hónaposak voltunk, mikor megvettük neki a járókát. Először csak pár percre tettem bele, aztán napról-napra emeltem az idő,most 8 hónaposak vagyunk, és nagyon jól elvan benne, ha főzök, vagy felmosok, vagy bármi olyat teszek, mikor jobb ha nincs ott.
Nálunk a nappali, és a konyha egy légtérben van, így a kettő "határán" helyeztük el a járókát, így lát akkor is, ha a konyhában vagyok, de akkor is ha a nappaliban van dolgom.
Fa járókát vettünk, most ott tartunk, hogy a rácsba kapaszkodva már próbál felkapaszkodni:)
Úgyhogy én nem bántam meg, hogy megvettük.
Jó érzés, hogy tudom, hogy biztonságban van akkor is ha nem látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!