Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős kortól érdemes a...

Mennyi idős kortól érdemes a babát hozzászoktatni a járókához?

Figyelt kérdés
Kisfiam még csak 3 hónapos, de nem akarom, hogy később majd utáljon a járókában a játékai között, ezért érdekelne, hogy Ti mikor vettetek a gyerkőcnek járókát. Nagyon félek a kisebb-nagyobb balesetektől, de a házimunkát valamikor el kell végezni, és a környezetemben lévő anyukák arról panaszkodnak, hogy a gyerek egy percre nem marad meg a járókában. Ti hogyan csináltátok?
2011. márc. 22. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:

mi 5 hós korától tesszük be rövidebb-hosszabb időre a járókába. eddig nincs gondja vele.

a sok játék mindig a járókában van. ha máshol játszik, akkor 1 vagy 2 játékot adok csak neki. így amikor beteszem a járókába, hatalmas öröm, hogy végre kedvére játszhat. 1 órát is vígan játszik egyedül. (ami most nagyon jó, mert építkezésbe kezdünk épp bele)

8,5 hós

2011. márc. 22. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi pont mint ti 3 hónaposak voltunk, mikor megvettük neki a járókát. Először csak pár percre tettem bele, aztán napról-napra emeltem az idő,most 8 hónaposak vagyunk, és nagyon jól elvan benne, ha főzök, vagy felmosok, vagy bármi olyat teszek, mikor jobb ha nincs ott.

Nálunk a nappali, és a konyha egy légtérben van, így a kettő "határán" helyeztük el a járókát, így lát akkor is, ha a konyhában vagyok, de akkor is ha a nappaliban van dolgom.

Fa járókát vettünk, most ott tartunk, hogy a rácsba kapaszkodva már próbál felkapaszkodni:)

Úgyhogy én nem bántam meg, hogy megvettük.

Jó érzés, hogy tudom, hogy biztonságban van akkor is ha nem látom.

2011. márc. 22. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 2 hónapos kora óta használjuk a járókát. A miénket lehet emelni, így most olyan magason van, mint a kiságy magassága. Szeret benne lenni.
2011. márc. 22. 10:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Nektek a válaszokat, én is így fogok tenni! Érdemes akkor ezt is időben elkezdeni, hogy megszokja a kis "játszóterét" :)
2011. márc. 22. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi 3 hónaposak voltunk, amikor vettünk a lányomnak járókat, először csak csodálokozott nagy szemekkel,hogy mi ez, hol is van, de aztán megszokta. Ha főzök, beleteszem, és most már odáig jutottunk,hogy ha nem lát, akkor is elven benne 30-40 percet is akár. Én beletettem neki a játszószőnyegét, ami ugye ismerős volt neki, meg csörgőket, játékokat és így nagyon jó neki. Most 4,5 hónapos
2011. márc. 22. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:
5 hónapos volt a Ksfiam mikor megkaptuk a járokát.Hát mondanom sem kell 1 óránál tovább nem volt bent a gyerek az elkövetkezö 3 hónap alatt .Igy szét is szedtük és visszaadtuk.
2011. márc. 22. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!