Szülés után 3 hónappal ha még nem minden a régi velem, okoljam magam azért ha félrelép a párom? Más hogyan vészelte át ezt az időszakot?
Ah, szerintem a férjed csak okot keres a félre lépésre, akkor is megtenné ha te lennél a sexangyal.
Nekem is nehéz volt a szülés után, de agyilag gyorsan vissza rázodtam, testileg meg 1-2 perc után nagyon is élveztem. Férjemnek eszébe sem jutott, hogy félre lépjen. èn veszélyezetett terhes is voltam, így terhesség alatt nagyon kevset voltunk együtt, de utánna nagyon vártuk már, és kb 3 hónappal kéösbb már szinte minden a régi volt.
második gyerke után lassabban ment, mert ha egy elaludt a másik felsírt... de aztán ezek után is rendbe jött.
Amit te leírsz szerintem a férjed eleve menni akar. ha most esetleg lebeszéled róla, majd megteszi 1-2 év múlva, mert ö et akarja.
Ja még annyit hogy szerintem a legnagyobb baj itt van:
"veszekedni sem szoktunk"
ez a baj. nincs olyan kapcsolat ahol nincsenek viták, néha kisebbek néha nagyobbak. ha ilyen nincsen akkor vagy az egyik fél tul behódoló és mindent elfogad a másiktól, és kerüli a vitát, vagy egyszerüen a pár már nem is akar együtt lenni, ezért mindketten kerülik a vita helyzeteket.
Mivel külömbözöek vagyunk ezért vannak nézet eltérések. minél közelebb van egymáshoz két ember annál több a nézeteltérés, mert annál több idöt töltenek együtt.
Nem te tehetsz róla, ha ő félrelép. Ha menni akar, sajnos menni fog. Nekem is komplikált szülésem volt, szerencsére hamar élvezni tudtam a szexet, pedig féltem, hogy mi van, ha nem lesz már jó, mint régen. Nálunk a férjem volt iszonyat óvatos, hogy jaj, nehogy baj legyen, pedig kivártuk a 6 hetet. Már lassan 7 hónapos a fiam, rendszeresen szeretkezünk, néha mégis ő mondja, hogy óvatosan, nehogy megsértsem magam. mondom, mi bajom lehetne?:) Hát, ő nem tudja, de akkor is, nemrég szültem:)
Szóval Te nem vagy hibás, csak az a baj, hogy most derül ez ki, pedig valószínű előtte is ilyen volt, csak nem vetted észre. Mi is veszekszünk, de mindig kibékülünk. Tudni kell veszekedni is, mert akkor tényleg nem derül ki, mi a baj.
Hát én ezen nem tudom hogy tenném magam túl. Lehet sehogy. Bocsánat, de nekem spec. hányingerem van az ilyen embertől.
Szerintem egy olyan kapcsolatban, ahol már közös gyermek is van, ez nagyon nem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!