Akik GYED-en vannak, titeket nem dühít, hogy a BKV-nál nekünk nem jár kedvezményes bérlet?
Ezzel a kismama bérlettel betömték a kismamák száját, mive VAN kismama bérlet! Igaz, hogy kevesebben tudják igénybe venni, mint amennyien szerették volna, de jól eladható szlogen, hogy mi adtunk a kismamáknak valamit!
Ez tipikusan olyan, hogy adok is meg nem is!
"Kedves" utolsó! Lehet hogy te igy vélekedsz,de rajtam szülés elött SE láttad volna ha ismernél hogy terhes vagyok!!! AMikor mentem szülni azt hitték hogy kb félidős vagyok,mert olyan kicsi volt a hasam.55kilóval kezdtem,végén 67 voltam. S egyszer adták át a helyen buszon(egy hölgy) mert a genetikai vizsgálatrról jöttem és kiborítottak az ott hallottak.Amikor hazaküldtek a kórházból(csak joslóim voltak) akkor is végig álltam a piros 7esen a felszabig,mert nem adták át a helyet.(Ja és 2-3 kg maradt rajtam!)
Szerintem a gyed-en lévőknek is jár a bérlet. Az nagy genyóság lenne ha csak a gyes és gyeten lévők kapnák..Habár a bkv oldalán is azt irják. [link]
Szerintem menjetek be apénztárba és mondjátok meg hogy mi a helyzet:)
jé, én még nem vagyok kismama,de már hallottam a kismama bérletről a BKV-nál és mindig gondoltam ,milyen király, jó lesz majd ha kismami leszek, azt veszek aztán megyek ide-oda
De ezek szerint nem így lesz
Egyébként szerintem is a név, hogy KISMAMA bérlet, félrevezető. Ezt miért nem vizsgálják a fogyasztóvédők? Odacsalják az embereket, meg jó reklám erre meg nagy humbukk. Jellemző az országra sajnos! és senki nem tesz semmit , jól meg kellene büntetni a BKV-t érte,
mert ez vagy nem KISMAMA bérlet, vagy ő diszkriminálja a kismamákat
Ha hát mi sokat utazunk, mert beteg a babám és amúgy is kirándulósak vagyunk.
A gyermekorvos elfelejtett szólni a közgyógyról, így a mai napig nincs kedvezmény.
Lényeg a lényeg, hogy többször találkoztunk ellenőrökkel és komolyan mondom, hogy KIKERÜLTEK az ellenőrök.
Jegyem van, páromnak van bérlete.
Igaz, hogy max gyedet kapok, de albérletben lakunk és nem gondolom, hogy a gyedem 10%-át a bérletre tudnám költeni.
Még egy jólkereső munkánál is megterhelő kifizetni az árát. Iszonyat drága.
A gyes mellett lehet dolgozni, akkor miért is nekik jár?
Miből gondolják, hogy a kismamák nem akarnak kimozdulni, akár orvoshoz menni?!
Ja, terhesen sem volt bérletem.
Több, mint 10 éve dolgozom, vettem eleget és ha dolgozni fogok, akkor újból megveszem.
A jegy ára is elképesztő.
Nekem ez a véleményem.
ma 20:38 vagyok. Csak pislogtam az utánam következő válaszon + kerekedett a szemem rendesen.. .DDDDD
Aztán kiderült, hogy annak a bunkónak szól. Hihihihi :)
Igaz én vidéki vagyok és gyes-t kapok, de nálunk nincs ilyesmi. Nekem is ugyan úgy meg kell venni a jegyet mint bárki másnak és "kismama-bérlet"sincs.
És bár én nem tudom mennyi a minimum gyed, de a havi 37000 Ft gyes mellett igen is megérdemlik.
És igaz hogy a gyes mellett lehet dolgozni, de csak miután a baba betöltötte az 1 évet. És nem hiszem, hogy aki gyest kap az megteheti hogy otthon marad 3 évig, pontosan azért mert nem sok pénzt kap.
18:15-nek annyit hogy ezt a véleményt igazán megtarthattad volna magadnak. Ha annyi intelligenciád sincs hogy értelmesen hozzászólj egy kérdéshez, akkor keress magadnak társaságot a férgek között. Ők hátha felérnek hozzád. Komolyan mondom, egy ilyen embernek semmi keresnivalója nincs egy közösségi oldalon.
Vagy tudok ennél jobbat! Felejtsd el ezt az oldalt örökre. Sőt a többit is!!!
FÚJ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!