Akik GYED-en vannak, titeket nem dühít, hogy a BKV-nál nekünk nem jár kedvezményes bérlet?
Sia!
Engem nagyon dühít,mert össz vissz 48ezer ft a gyedem,alig jövünk ki hónap végén ,sőt már sokszor hitelből élünk.És ami végképp dühít,hogy aki gyesen van simán elmehet dolgozni mellette-tehát keresete van,még ha nem is sok,de van.ami nekünk nem lehetséges és mégis kevés a pénz.Engem tökre felháborít,bár próbáljuk úgy megoldani,hogy a férjem ide adja a bérletet ha be kell menjek a városba , meg megyen autóval.De ez sem olcsóbb...
Te is elmehetsz dolgozni, lemondasz a gyed-ről és kapsz gyest meg ingyen bérletet.
Nekem sem sok a gyedem és engem is zavar, hogy csak gyes-en lévők kapják.
Szia!
Amikor még csak terveztük a babát,örültem a lehetőségnek.
Amikor megszületett a baba olvastam a BKV oldalán,hogy csak a GYES-en levő kismamák/papák kapják,ezért nagyon mérges lettem.
Azt tegyük hozzá,hogy általában ,az esetek 90%-ban azok maradnak otthon a babával,akik ezt anyagilag megtehetik,és így csak pont őket érinti a kedvezmény.
A maradék 10% az,akinek sajnos megszűnt a munkahelye:(!
Én nem sajnálom senkitől,de akkor lett volna egységes!!!
Nem hiszem,hogy az összes Pesten élő kismama megvette volna,mert ismerek olyan anyukákat,akik fel nem szállnának BKV járművekre,mert kocsival mennek mindenhová:)
Szia!
Engem csak egy dolog zavar, de az mérhetetlenül és az a kedvezményes bérlet elnevezése: kismama-bérlet. Én, aki gyed-en vagyok az elsőszülöttel és pocakban a második, nem vagyok kismama?
Én sem értem miért kellenek ezek a hozzászólások!
Ez a kérdés budapesti GYED-en lévő kismamáknak szólt,miért kell ebből is vidéki-pesti vitát csinálni???
Naaaa, ne legyen már ebből vita csajok :)
Csak azért kérdeztem amúgy, mert dühít, hogy nekem nem jár a kedvezmény és csomószor lógok a babával a BKV-n, mert nagyon nincs manim állandóan a jegyekre, marha drága 300 forintért. A kismama bérletet - aminek tényleg röhej a neve - megvenném, egyszerűbb lenne a BKV-nak is.
A vidéki kismamák-anyukák véleményét pedig igenis el kell fogadni, de most itt igazság szerint a BKV-ról volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!