Tenyleg nem jar kismama berlet a GYED alatt?
Figyelt kérdés
Azt hallottam h csak GYET es GYES alatt jar. Ez igaz?2009. júl. 8. 13:35
1/6 anonim válasza:
Igen, valóban így van. Éljen a BKV! :-((
2/6 anonim válasza:
Szia!
Tényleg nem jár a gyed alatt.
Hát igen, a tudatlanságnak nincs határa. A bkv csak azt nézte, hogy a gyes és gyet ellátás összege kevés, azt már nem, hogy ezek mellett akár napi 8 órát is lehet dolgozni...
3/6 anonim válasza:
jaj nekem! Én meg azt sem tudom milyen sorrenben jönnek a dolgok. 14 hós a lánykám. Korához képe elég pirinyó. Tőlem még sosem kértek bérletet.
4/6 anonim válasza:
Nem kértek bérletet, kedves utolsó??? Ezt hogy érted? Mentetek a buszon és az ellenőrök kikerültek titeket?
5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Megall az eszem. Ez aztan a nesze semmi, fogd meg jol. Akkor ne utazz sehova...merthogy a berlet ara a gyedem 10%a, nem hinnem h megveszem...marad a gyalogbusz v a jegy. Eljen.
2009. júl. 8. 13:59
6/6 anonim válasza:
Azt megnézem, hogy kijön a gyed-ed 10%-ából a bérlet :) Ugyanis (kapaszkodj meg!) a rendes havi bérlet 9400 Ft. Ugyanez a "kismama bérlettel" (legalább a neve ne lenne irritáló!) 3700 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!