Másnak is csak 1sudocrem minta meg 2 újság volt a felicitas csomagban amit a baba 6. hós. Kora után lehet átvenni?
Figyelt kérdés
A kórházi csomagban meg annyi minden volt majd leszakadt a kezem.azért most meglepődtem.2013. febr. 21. 14:34
11/18 anonim válasza:
Nekem is ez volt+ 1 cumi es 5 db szoptatos teakeverék! Ja és lejàrt ujsag!!:(((
12/18 anonim válasza:
Amit 6 hónapos korban kaptatok abban már a 4/4-es füzet volt? Vagy akkor nekem már akkor adták ide a 12 hónapost mert ez a könyvecske volt benne és nincs rajta kupon! Mondjuk ha ez van benne akkor mindegy is!:)
13/18 anonim válasza:
Kb. 1,5 éve olyan helyen dolgoztam, ahol adtunk ki ilyen csomagokat. Akkoriban emlékszem eléggé meg volt tömve, mert ki tudtam tapizni. Én fél éve váltottam be, abban már csak nekem is egy db Sudo minta volt plusz újság és szórólapok. Sajna....
14/18 anonim válasza:
Nekem 1 sudocream minta, 1 mam cumi, 1 pampers pelenka minta, szoptatós tea , csecsemő tea és újságok voltak benne. 2 hónapja váltottam ki.
15/18 anonim válasza:
1 mam cumi, 1 nuk cumi, pampers pelus minta, mecsek baby tea minta,sudicream minta,egy augusztusi újsàg, szórólapok,kiskönyv màsodik rèsze, szòrólapok.
Januàrban vàltottam be.
Üdv:26 hetes km
16/18 A kérdező kommentje:
Ja igen,amikor várandos voltam én is ezt kaptam.de most a gyermek 6hós.kora utániban csak ez volt
2013. febr. 22. 10:32
17/18 anonim válasza:
Bocsi kèrdezö elnèztem a kèrdèsedet:)Hàt elèg gyenge amit adnak.
18/18 A kérdező kommentje:
Semmi baj:-)..utolsónak üzenem-a korházi 100szor jobb!jól megvan tömve mindennel!:-)
2013. febr. 22. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!