Másnak is csak 1sudocrem minta meg 2 újság volt a felicitas csomagban amit a baba 6. hós. Kora után lehet átvenni?
Figyelt kérdés
A kórházi csomagban meg annyi minden volt majd leszakadt a kezem.azért most meglepődtem.2013. febr. 21. 14:34
1/18 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ezt az 1 termékmintát, hogy merik csomagnak nevezni?
2/18 anonim válasza:
Igen ennyi volt benne de a kis füzet meg a net nem ennyit hirdet! Én írtam is nekik de még csak nem is válaszoltak!
3/18 anonim válasza:
de az a poén hogy még az újság sem friss
amit én kaptam novemberben a kisfiamra 2009-es volt :D
szánalom!
4/18 A kérdező kommentje:
Hát igen ez aztán csomag!és akkor még örüljünk h.ingyenesen kapunk vmit..ez aztán nem semmi
2013. febr. 21. 14:41
5/18 anonim válasza:
Igen, nekem is ennyi volt Egy rég lejárt újság, és egy sudo minta.
7/18 anonim válasza:
12 hós is van? Én nem is tudtam!
8/18 anonim válasza:
Volt egy megérzésem, hogy nem vesztek sokat, ha nem rohangálok utána... na de amit ìrtok, alulmúlta a várakozásomat.
9/18 A kérdező kommentje:
A kiskönyv hátoldalán van a kuponfüzet?
2013. febr. 21. 14:54
10/18 A kérdező kommentje:
Elhiszem!igy tudom én se megyek érte
2013. febr. 21. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!