Anyukák! Akinek nagyon nagy hasa maradt szülés után, hogyan szabadult/próbál megszabadulni tőle?
Szia!
Én is ugyanebben a cipőben járok, és én azt javaslom neked hogy ne fogyoz, ne ugrálj, ne stresszeld magad, majd egy félév múlva vagy már amikor nincs már tejed akkor kezdjél ezen aggódni, de addig fölösleges merthogy elapadhat a tejed ha fógyozol meg sportolsz kell a babucinak a vitaminod amit a szervezeted termel bele az anyatejbe.Én ezt gondolom, de mindenki gy alakítja ki ezt ahogy akarja.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Sajnos már nincsen tejem, így mozoghatok, és el is fogom kezdeni. A kajáról való lemondás elég nehéz, de próbálok 6 után nem enni, és 2 naponta hasizmozni. Van háj is a hasamon, de biztos vagyok benne, hogy a hasfalam is ki van tágulva.
Ez egyik válaszoló kérdezte, gondoltam-e már a hasplasztikára. Nem gondoltam, hogy valaha meg fog fordulni a fejemben, de igen, gondoltam rá, csak lehet, hogy majd szeretnénk még egy babát, és úgy gondolom, még nem reménytelen a helyzet, tornázni és futni fogok, majd meglátjuk mennyit tudok ezekkel javítani a hasamon.
Szívesen várom még a további válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!