Hemangióma? Rettegek. Mit tegyek?
Szia!
Ne ess kétségbe, mert az senkinek nem használ!! Először is egyáltalán nem biztos, hogy le kell szedetni, mint ahogy az sem, hogy belső szerveken van!!
Nekem is volt, szerintem anyámnak is, í kislányomnak egy nagy a hátán, és a fején is halovány. Van egy abonyi drnő,minket szolnokiakat oda küld ilyen esetben a gyerekorvos vizsgálatra. Nagyon ügyes, diekt kicsi gyerekekre van specializálódva. Ő meg tudja mondani, hogy lát e a belső szerven vmit.
És légyszives, érdemes kikérni más orvos véleményét is, mert miért akarják leszedetni? Én nem szedettem le, anyám sem anno az enyémet, fel is szívódott. A lányomnak sem növekszik (most 3 éves). Nyáron védem, mert vérbő, sérülékeny, ezer rétegben naptejezem, semmi baj nem volt még vele!
Az idén láttam már egy felnőtt bőrgyógyász is (bár magam miatt mentem, de őt is megnézte), azt mondta, rendben, szépen szívódik felfelé. A bölcsiben tudják,tudniuk is kell, főképp a nyári fürdetés miatt!
Remélem, meg tudtalak nyugtatni kicsit!!
2. vagyok, újból.
A kislányomnak is a hátgerincén van, a nyaka alatt. ÉS nem félköröm nagyságú!! kb. egynegyed tenyérnyi. Szabálytalan a széle, ami jó, mert ez azt jelenti, hogy szívódik fel. Én tényleg csak akkor nyúlatnék hozzá, ha valóban növekszik. A drnéni nekünk anno a fagyasztást ajánlotta, de nem kértük, mivel bíztunk abban, hogy magától elmúlik...
2. vagyok
Nagyon is kidudorodó, érhálós, vérbő, megjegyzem, melegebb is! A kórházban még nem is látszott születés után, később jelentkezett nálunk. Szabálytalan a széle, nem olyan, mintha körbe lenne rajzolva, hanem pöttyös. Nehéz ezt így elmondani...egyszer lefényképezem már, tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!