S. O. S. Egyszerűen rettegek a herpesz vírustól!?
Lehet, hogy valaki úgy gondolja, menjek pszichológushoz, de úgy gondolom, hogy tapasztaltabb anyukák tudnának segíteni, egy kicsit felvilágosítani...
Kicsi lányom 9 hónapos, és az utóbbi időben egyre inkább kezd rajtam elhatalmasodni a félelem a herpesz vírustól. Valószínű azért, mert anyum beteg volt, és az ajkai tele voltak hólyagokkal (a láztól), ez kiütötte a biztosítékot, plusz sógorom is állandóan herpeszes a száján.
Azóta ha megyünk valahova, ha kilincset vagy bármit meg kell fognom idegen helyen máris elfog a félelem.
Bevallom attól rettegek, hogyha a pici lányunk elkapja és kijön rajta, akkor hogy akadályozom meg, hogy átvigye máshova (mert a keze furt a szájában, rág és nyalogat mindent, utána szemét dörzsöli, pelenkázásnál is matat mindenhova, vagy pancsizásnál...). Mi van ha kijön, pelusozásnál odakap és átviszi a vírust a nemi szervéhez. Tudom paranoiás vagyok, ezért kérnék olyan anyukáktól segítséget, akik ezt már átvészelték, hogy, hogyan mentek a dolgok, átvitte e máshova a baba magán stb. Köszönöm! :(
LánOmnak nem egyszer volt, 1 éves korától, úgy hogy nem is volt kitől elkaphatta volna!
Nem tudja átvinni a néni szervére, a szemére, nem egy és ugyan az a herpesz!
Egyébként piciknek is van vagy 5 féle herpesz kenőcs, 2-3 nap alatt elmúlik!
Sokszor van hogy a férjemnek van, csókolgatja a gyereket, és egyazer nem kapta el így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!