Nem okoznak gondot ezek a bébiételek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy rá van írva mindegyikre, hogy hány hónapos kortól ajánlott, de mégis néha elgondolkodom a polcok előtt és inkább nem veszem meg. Gondoltam, most már rákérdezek, hátha ti tudtok segíteni. Konkrétan ma a DM-ben voltam és láttam, hogy van azt hiszem őszibarack-maracuja, vegyes gyümölcs(narancs, mangó, alma stb...),eper-málna-alma.Tudtommal némelyik összetevőt csak később lehet adni. Szívesen adnám a babámnak(6 és fél hónapos), de mindig megtorpanok és ott hagyom. Szerintetek?2013. febr. 19. 20:00
11/14 anonim válasza:
nyugodtan adhatod neki,mert mi úgy nem tudjuk otthon elkészíteni az allergén gyümölcsöket,mint nagyüzemileg a gyártók,amit meg el tudunk,azt megcsinálhatjuk mi is,gondolok itt az alma-banán és társaira,had ismerkedjen az ízekkel
12/14 anonim válasza:
ez érdekes kérdés. én vettem már olyan babakaját amit uzsonna desszertnek hivnak és 33 % tejszint tartalmaz ami nem növényi alapu
jo kérdés hogy hogy vonják ki belöle az allergéneket amugy meg kb 30éve kezdék használni a növényvédö szereket amik aztán egyáltalán nem ajo hatásukrol ismertek. minden évben változnak a vélemények. majd egyszer egy okos ember feltalálja azt amit régen csináltak és akkor az lesz a jó.
13/14 anonim válasza:
Nyugodtan add a bébiételeket, azokból tényleg kivonják az allergén anyagokat. Arra meg, hogy ha otthon főzöl tudod mit adsz a gyereknek, csak annyit mondanék, hogy ez csak akkor igaz, ha magad termeled a zöldségeket, gyümölcsöket. Egyébként fogalmad sincs mivel permetezték, hol fekszik a terület, ahol termelték (például autóút mellett közvetlenül). Én is főzök otthon a fiamnak, de gond nélkül megveszem a bébiételeket is.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Elég meggyőzőek voltak.
2013. febr. 20. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!