Melyik üveges bébiételek a legjobbak? Ár szempontjából is?
Amit frissen főzöl, abban sem tudhatod, hogy mivel kezelt alapanyagok vannak, hacsak nem te termelted bioföldben, bio kertben. :(
Nem kell ilyen szinten lehúzni az üveges bébiételt, semmivel sem jobb vagy rosszabb az a frissen főzöttnél.
Van nagyon rossz minőségű tényleg, az olcsóbbak sajnos tényleg nem jók, de van kifejezetten finom is.
Az én lányom kb. 1 éves koráig semmi frissen főzött ételt nem fogadott el, akkor kezdte úgy ahogy megeszegetni, amit én csináltam neki.
Ami márkákat próbáltunk:
HIPP - Íz és minőség szempontjából a legjobb, árban kifejezetten drága
Kecskeméti - Íz , minőség OK (volt olyan főzelék, amit nem evett meg, másikat nagyon szerette... ) Árban elfogadható
Univer - Árban jó, viszont ízben itt már csak pár kedvenc volt...
Babydream (Rossmann) - árban nagyon jó, de pocsék ízre.
Hát ja, régen korábban hozzátápláltak... Lehet, hogy anyósod súg neki... ? :D
Ha van elég tejed, akkor tényleg felesleges korábban elkezdeni.
Én legtöbbször Kecskemétit vettem. Ízben nálunk ez jött be. Sokan nem szeretik, mert cukrot adnak hozzá. Szerintem meg ennyi cukor nem árt, és kell is a gyerek szervezetének. Gyakran akciós, így árban egész jó.
Az Univer állagra a híg zseléhez hasonlít, nekem ezért sem tetszett. Az íze sem vmi frankó, a lányom nem szerette. Árban a Kecskeméti körül mozog, de az üveg kisebb.
Én is vettem néha a Rossmannos-t, (8 hó után). Szerintem egész jó, megette a gyerek. Pedig árban nem olcsó.
A Hipp-es baromi drága, de valóban ez a legjobb. Azt is csak akkor vettem, ha akciós volt.
Amúgy nem is biztos, hogy megeszi majd a babád. Lehet, hogy az fog neki ízleni, amit Te főzöl. :)
Én vegyesen adtam, nem válogatott.
Szia...
Bebivita..minden szempontból szeretjük!
Müllerben kapható.
Igazad van bőven ráérsz 6 hótól hozzátáplálni..
én is igy csináltam,pedig nekem kapott a lányom tápsz. kiegészitést is sajos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!