Nem okoznak gondot ezek a bébiételek?
Képzeld el,ha még a bébikaja sem lenne jó,és egymás után perelnék be a gyárat.
Nyugodtan adjad.
Ebből látszik,hogy egy nagy hülyeség,hogy mit ne adj a gyereknek 1 éves korig.
Narancsot 2-3 hónapos korban adják a déli országok,mert az van és az a legolcsóbb,csak Magyarországon vannak ilyen tiltások,de kezdik visszavonni,mert ennyi allergiás gyerek még nem volt a tiltások miatt.
Igaza van a 3/3-nak. Azért van annyi allergiás gyerek, mert minden ételt csak későn kapnak meg.
30 évvel ezelőtt mindent adtak a gyerekeknek, ami ma tiltott. Az allergiás gyerek csodaszámba ment. Ahogyan a cukorbeteg is.
Az immunrendszer csak akkor tud valami ellenvédekezni, ha időben kapcsolatba kerül az allergén anyagokkal.
Az én anyukám 28 évvel ezelőtt nem tudta, hogy a gyereknek nem illik 2 éves kor alatt epret adni. Ettem is, hisz az eper finom, de sajnos elég hamar allergiás lettem rá, s a mai napig csalánkiütésem lesz tőle, ill. nagyobb mennyiségtől bedagad a szemem és a nyelvem is, pedig imádom.
Szerintem meg azért van ennyi allergiás gyerek, mert az anyukák nagy részének fogalma sincs arról, mit ehet a gyerek és mit nem, és az elmúlt 30 évben igencsak megváltozott a gyerekek etetése. Akkor még otthon csinálták a püréket, most meg veszik az üvegeset. Én elvből nem adtam egyik gyerekemnek se kész bébiételt, hisz a felnőttekre is a teljesen feldolgozott, kész ételek a legveszélyesebbek, amiket csak felmelegítesz vagy megsütsz. Otthon szépen kikotyvasztod, abban tudod, mi van, ha baja van a gyereknek, hamar rájössz, hogy melyik összetevő okozta. 28N
A bébiételekből kivonják az allergén anyagokat,azért lehet adni! Például a málnának a magja az ami allergizál.
Nyugodtan adhatod őket,elég szigorú Magyarországon az élelmiszer ellenőrzés,a gyerekételekkel meg főleg nem lehet szórakozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!