Konyhai robotgépből milyet vegyek bébiételek elkészítéséhez?
Lassan 5 hónapos a lányom és kezdjük egy hónapon belül a hozzátáplálást.
Milyen robotgépet (komplettet szeretnénk, amiben van gyümölcscentrifuga, pépesítő és botmixer is) vegyünk a babakajákhoz?
Ha van tapasztalat a kanalak, itatópoharak, és egyéb babaétkezési dolgokban, akkor várom őket. :))
bőven elég egy botmixer .-)))
nekem nincs is más, a turmixot is azzal csinálom, pépesíteni is jó
sima egyszerű kanál lehetőleg műanyag 2-3db elég, villa ugyan csak pár darab
ha hajlítottat veszek 2x kell megtanulnia enni vele
(pl nálam hamarabb ettek rendesen villával mint kanállal)
egy mélyebb és egy lapos tányér (mondjuk nem baj ha több van)
ne legyen mintás az alja !!!! -- több szülőtől hallottam h a gyerek kiszedi az ételt a minta miatt persze nem a szájába de az enyémek is ezt csinálták ...
nagy partedlik -- mert még a mamuszt is képesek leenni :-))))
egy hasonló vált be nekünk :-)
pohár én nem szeretem a csöpmenteset inkább az olyan kombi poharat ami kemény csőrös
nekünk olyan van ami egy sima pohár de rá lehet tenni a csőrt és van egy keljfeljancsis alja ami van két fül
szal 3 db-ból van összerakva ha már szépen le tudja tenni akkor levettem a talpat és ha már inni ment pohárból akkor a csőrt is
3 gyerekes anyuka :-)
ui nem árt ha neked is van partedlid mert te is olyan leszel az elején :-D
Hmmm, akkor senki nem használ gyümölcscentrifugát?
Répalének, almalének tökéletes, nem csak a kicsinek, nekem is egészséges lenne, nem hízlal és mivel még szopizik és akkor is fog remélem, jól jönne a tejnek is a gyümölcs zöldséglé. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!