Anyukak, hogyan uzitek el rossz kedveteket es gondolataitokat ha a babatok pl. napirendje nem ugy alakul es mar legalabb 5 oraja fennvsn es sir szinte egyhuzamban?
Nekünk a tegnapi napunk volt ilyen. Gyakorlatilag szinte semmit nem tudtam itthon csinálni. Csak ölben maradt el.
De aztán gondoltam egyet és délután egy hatalmasat sétáltam vele a friss levegőn. Úgy aludt mint a bunda. A 16 órás etetést ki is hagyta mert még itthon is csak aludt. Fürdés után evett és újra elaludt.
Neki jót tett a levegőzés.
Ja és amúgy nincs rossz kedvem tőle.
Én nem a saját rossz kedvemet akarom ilyenkor elűzni, amit egyébként nem is rossz kedvnek jellemeznék, hanem inkább aggódásnak..tehetetlenségnek.., hanem kitalálni mi baja van a babámnak, mert ha sír akkor baja van.Ilyen kicsi nem sír, azért mert úgy van kedve.
Nálunk általában a hasa a baj, ilyenkor tornáztatom, evés előtt kap Infacolt, és 1000el babusgatás van.2 hónapos egyébként.Lányom már óriási 2 éves :), nála is így csináltam.
Úgy hogy szerintem ilyenkor próbálkozz mindennel.Lehet ilyenkor csak egy kis cicit akar, nyugodtan cicire teheted 3 órán belül is, mert lehet hogy szomjas..ugyan is az úgynevezett előtej csak szomjat olt.Nálunk is volt hogy ez volt a baj.Cuppogott párat, és már aludt is.Nekem a védőnő azt mondta, hogy ilyenkor az a lényeg, hogy ugyanarra a cicire rakjam 3 órán belül, mint amiből előzőleg evett.
Ha pedig tápos, akkor egy pici forralt lehűtött vizet adj.
A levegőn séta is segít ilyenkor.Lányom is anno, és a pici fiam is most elájul ahogy levegő éri.Ha van erkélyed, vagy kerted akkor oda is kitolhatod.
Szia én is amondó vagyok hogy lehet a hasa.Vagy fáj neki vagy esetleg ha nem kakil rendesen az is bánthatja!Próbáld lifteztetni a hasät nálam bevált általában el is aludt!Nem sokat de volt időm levegöt venni és újra kezdeni az egész macerát!
Kitartás mindennek vége van egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!