24 hetes vagyok, rossz lett a terheléses cukorvizsgálat eredménye. Gondoltam, ha úgy alakul, hogy kell, veszek 1 vércukormérőt. Ezek mind egyformán működnek vagy van különbség? Milyet ajánlotok, akik már használnak ilyet?
Szerintem nem hülyeség és bármikor szükség lehet rá!
Az előző hozzászólónak üzenném hogy nem minden város , rendelő, orvos egyforma! Szóval cseppet sem biztos hogy ahol ő lakik ott ő fog is kölcsön kapni ilyen készüléket!
Én pécsi vagyok és itt pl azt sem kérdezték meg az AFP levételekor hogy hány kiló vagyok és Toxo Plazmát sem csináltak! Olvastam hogy máshol meg igen!
Nekem Accu-Chek Aktiv van ez a leg elterjedtebb és legjobb márka. Igaz a további tesztcsíkok ára 6000 Ft.
Mindegyik máshogy működik, no persze leszámítva azt hogy megszúrod magad és oda cseppentesz 1 csepp vért, de a készülékek használata eltérő.
Üdv 25 hetes kismami
Szerintem teljesen felesleges, és nekem a doki is, a dietetikus is és a védőnő is ezt mondta.
2 vagy 3 hetente úgyis mész dietetikushoz, ott mérik, és a védőnő, körzeti is megméri neked, ha úgy érzed gond van.
De ez még nem cukorbetegség, csak egy terhességi emelkedett cukor.
nekem 8,4 lett a 2 órásom, és azóta is csak 5,3 étkezés után (diéta nélkül is), tehát ne félj, nem lesz semmi baj. Ha jók az eredményeid, kár 10 ezreket szánni egy mérőre...
nekem is d-cont start van, personal aktív tesztcsíkokkal(mi 3000.- 50 db) Én 13 hete majdnem mindennap szúrom magam, és csak így vagyok nyugodt, az étkezés után egy órával mért értékeim mindig 5.5 és 6.3 között van,attól függ, mit eszek. Éhomi 4 és 5 között, étkezés után kétórával visszatér étkezés előtti állapotra. Tehát ezek az eredmények jók. Nem akarlak elkeseríteni, de ha veszel egy cukormérőt, rögtön veszel egy tesztcsíkot, azt egy hét alatt elszúrkálod, mert miért ne (úgy, mint én) és hetente veheted a 3000 hufos tesztcsíkokat. És normálisan eszel, nem eszel cukrosat, meg nem iszol cukros üdítőket, így a cukrod nem is megy fel, de a pénzt pedig szórod ki az ablakon (mint én) és szúrkálod magad ezerrel... :) De sajna én így vagyok nyugodt, és tudom, hogy rendben vannak az értékeim.
Ezt a kérdést magadnak kell feltenned, van- e rá elég pénzed, és akarod-e ezt a tortúrát végigcsinálni. Vagy: eszel rendesen, úgy ahogy egy dietetikus mondja, bejársz ellenőrzésekre, és rendben lesz minden. Ha cserepesedik a szád, akkor magas a cukrod, amúgy. De most ne rágd ki ezért cserepesre :)
Szerintem ne vegyél:)
Boldogságos babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!