Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kemény a babám kakija, mit...

Kemény a babám kakija, mit tegyek? Ha kamillateát csinálok neki, hogyan főzzem? Úgy mint a rendes teát?

Figyelt kérdés
3 hetes babám napi kétszer kap Beba ha 1 tápot,a többi anyatej.2 naponta kakil,nagyon sokáig erőlködik,és keményet kakil.Már hígabbra keverem a tápot,mégis olyan.Javasolták a Nutrilon 1-es tápot.Próbáljak váltani?
2009. szept. 7. 10:33
 1/3 anonim ***** válasza:
adhatsz neki baba teát is, van kamillás is édesköményes is vagy rendes kamilla teát. Úgy főzd mint a rendesen csak világosabbra. ne főzd töményre. és ne tegyél bele semmilyen izesitőt.
2009. szept. 7. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekünk a bebától volt hogy 4 napig nem kakilt, és csak kis bogyókat. Szerintem válts. Nekünk egyébként csak és kizárólag a laveolac szirup hozott eredményt, amikor már végképp nembírtam a szenvedését nézni szegénykémnek.
2009. szept. 7. 11:15
 3/3 A kérdező kommentje:
nekem is egy barátnőm mondta,hogy a Bebától nem kakilt a babája.most adtam neki Nutrilont.remélem jó lesz. Köszönöm a válaszokat.
2009. szept. 7. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!