Tojásfehérjét és tojássárgáját a szalmonella miatt nem kaphat a baba, vagy miért?
Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 22:18
1/3 anonim válasza:
A fehérjét nem tudja megemészteni egy éves kora előtt, a sárgájával nem tudom mi a baj, de hát mindenképpen főzve fogod neki adni a későbbiekben, úgyhogy szerintem a szalmonella nem játszik szerepet. Biztosan van valami a sárgájában is, ami miatt nem fogyszthatja.
2/3 anonim válasza:
Sárgáját 9 hónapos kortól lehet neki főzelékbe keverni, fehérjét 1 éves kor után. (igen, én is úgy tudom, h a fehérjébe beleeheti magát a szalmonella, azért nem ajánlják).
3/3 anonim válasza:
Ekkora marhaságot ki mondott neked?
A tojásfehérjét 1 éves kor alatt nem emészti illetve ha kap akkor allergiás lesz, pont ezért.
Tojássárgáját 9 hónapos kora után tudja tolerálni jó keményre főzve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!