Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olyan a babázás, mint amilyenn...

Olyan a babázás, mint amilyennek előre elképzeltétek?

Figyelt kérdés

2013. febr. 13. 23:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nem ilyennek képzeltem. Kicsit el is vagyok keseredve, hogy ahelyett, hogy élvezhetnénk az együtt töltött időt, inkább minden nap küzdelem. 7 hónapos. Először a hasfájás keserítette meg a napokat és éjszakákat, aztán egyik napról a másikra elapadt a tejem, aztán a tápszerezés nem indult egyszerűen, aztán jött a tejfehérje allergia, aztán az étvágytalanság, ami 2 hónapos kora óta még ma is tart. Aztán az alvás, na az valami borzalom. Az alvás és az evés óriási küzdelem nálunk és emellett most pedig szenved a foga miatt... Nem mondom, hogy idilli képet képzeltem el, de erre aztán végképp nem számítottam, hogy 7 hónap alatt nem lesz egyetlen nyugodt, boldog, kiegyensúlyozott, problémáktól mentes napunk sem, amikor csak egymásra koncentrálunk és élvezzük egymás társaságát.
2013. febr. 14. 14:55
 12/14 lekvarcica válasza:
66%
Mindig ugyanolyan. Bab kell hozzá meg víz.
2013. febr. 16. 16:33
 13/14 anonim ***** válasza:
:D
2013. febr. 16. 16:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Jaj :) Akkor is ment a zöld kéz, hiába nem erre hajtasz.
2013. febr. 16. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!