Meg annal is jobb. Minden faradtsagaval, kihivasaval egyutt. Anyanak lenni egyszeruen csodalatos. A baba mosolya, kacagasa vagy neha csak egy nezese is karpotol mar az atvirrasztott ejszakakert, a szulesi fajdalomert... Stb Nincs ehhez foghato erzes.
Talan annyi mas, hogy a felelossegerzes erosebb, jobban tudok aggodni erte, mint ahogy kepzeltem. Azt gondoltam, hogy en milyen laza anya leszek, amolyan 'no para anya'. Na ehhez kepest a forumokat bujom, hogy egeszsegesn fejlodik-e a korahoz kepest, eszik-e eleget, megfelelo-e a sulygyarapodasa... Stb. Hat nem vicces???? Ezt nem igy kepzeltem... :)
Igazából nem ilyennek képzeltem. Azt hittem teljesen tudatlan aggódó anyuka leszek, de nem így lett. Imádom az anyaságot!
Ez a pakolós korszak viszont kiakaszt! ;)
Nagyon nem. Sétálni nem tudunk, mert üvölt a babakocsiban, aludni nem tudunk, mert éjjel vagy 15x kel. Enni, inni, wc.zni nem tudok úgy, hogy ne ordítson utánam. Egész na szoptatok, fejnem is kéne, de a gyerek ordít, a tejem meg folyik... Az egész napom sírásból és caros pelenkákból áll. ....mondtam volna ezt 1,5 évvel ezelőtt.... :)
Ma azt mondom, hogy 2 nagyszerű kisgyermek édesanyja vagyok, és e csodálatos.(4 és 1,5 évesek) Talán még mondhatom a kicsi miatt, hogy babázok, és eennek már minden percét élvezem.
Mindkét gyermekem extra nehéz eset volt csecsemőként, de a kicsit nem kívánom senkinek... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!