Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor mentetek el először a...

Mikor mentetek el először a baba mellől 1-2 órára, napra, napokra, hétre?

Figyelt kérdés
Érdekelne mások hogy csinálják. Megszólt anyósom:) és bár nem fogom másként csinálni, de érdekel, másoknál hogy volt ez

2013. febr. 13. 13:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

3 hetes volt, mikor 4-5 órát anyu vigyázott rá, mert sógornőmet kellett vinnünk orvoshoz nagyon messze.

2 hónapos volt, mikor fél napot anyu vigyázott rá, mert a férjemnek rally versenye volt.

Ennél hosszabb időre nem váltunk el egymástól. 16 hónapos.

2013. febr. 13. 14:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Örülök ennek a kérdésnek, mert nálam is aktuális. :)

Anyu mondta, hogy szombaton menjünk el párommal vacsizni vagy moziba valentin nap alkalmából, mert nagyon sokat dolgozik párom, így keveset vagyunk együtt, és ránk férne egy kis kikapcsolódás. Ja, 15 hetes a kislányunk. Én ódzkodtam ettől, mert hogy még olyan picike és én már is lepasszolom stb. pedig tényleg jól esne egy kis kikapcsolódás.

De szerintem elmegyünk! :)

2013. febr. 13. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!