Anyukák! Akik nemrég mentetek vissza dolgozni, nehezebb lett az életetek, hogy baba mellett dolgoztok?
Szintén:)
Novemberben megyek vissza 5 év kiesés után. Semmit nem tudok, néha azt sem hogy milyen nap van.
Ismerős mesélte, hogy 1 éve a gyesről visszatért kolléganő kereste a számítógépes floppikat… nyilván extrém a példa, de én is megértem a helyzetet.
Én a gyerek egy éves korában elkezdtem egy posztgraduális képzést (akkor még ingyenes volt a felsőoktatás gyed mellett), el nem tudom mondani, mennyire élveztem, igazi eminens voltam (ami azért nem volt előtte jellemző rám), és azután fokozatosan egyre több munkát is kaptam. Az ovikezdés elég para volt a sok betegeskedés miatt (ha nem mentem dolgozni, frusztrált a sok felgyülemlő dolog, a gyerkőccel is türelmetlen voltam), de nem állítom, ha itthon lettem volna, jobban tűröm.
Szerintem, ha úgy érzel, ahogy írtad, hogy „egyre gyengébb az agyad” és ez zavar, akkor ne vacilálj, szükséged van más tevékenységre is, és gyorsan belejössz. A háztartás talán kissé kuszább lesz, porcicák nyávognak a sarokban, de érezni fogod, hogy nem „csak” anya vagy, hanem ember és nő is – és van, akinek ez is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!