SSSOOOSSS! Dolgoztok valahol a baba mellett? Bővebben lent.
Most 8 hós a kisfiam,még inkább többet szopizik,mint rendeset eszik.
A férjem dolgozik.Most számoltuk és iszonyatos összeg jött ki a gáz számlára.Éves leolvasás miatt.A mai napig 8 hónappal többet fogyasztottunk,mint kéne.Ez azt jelenti,hogy máig 102.000 ft-ot kell majd pluszba fizetni éves zárásnal.(ez sajnos júniusig több lesz)
Nem bírja ezt a férjem egyedül be fizetni.Vissza kéne mennem dolgozni,de még szopik a fiam,meg nem is nagyon van szívem ilyen picin bölcsibe adni.
Nem tudtok vmi tényleges itthoni munkát?Vagy esetleg éjszakait?
Bp-en a XVII.kerületben lakunk.
SOS Segítsetek légyszi
Szia!
Konkret munkat meg en sem tudok, de elkuldtem par e mailt, megprobalok segiteni. Privi!
Aki tud ilyen melókat,nekem is elküldené a lehetőségeket? Lehet,hogy nálunk is szükség lesz egy kis plusszra...:(
Nagyon szépen köszönöm!!!
Amit én csinálok, az csak részben otthon végezhető.
Utazási kártyával foglalkozom, amivel szinte bárhova a világon 50-80%kal kedvezőbb árakat kap a kedves utazó (a legtöbb nagy utazási iroda ajánlataiból), plusz vannak partnercégek, ahol a kártyával engedményeket kaphatnak.
Ilyen árakkal:
- Siófok, 4*, félpanzió, 9.405 Ft/Fő/5 éj
- Mallorca, 3*, repülővel, félpanzió, 88.065 Ft/Fő/7nap (repjeggyel, illetékkel együtt)
Egy hónap alatt össze tudjátok rakni a gázszámla teljes árát és ez komoly.
Minden mást privátban, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!