Van itt most olyan anyuka aki mosható pelust használ?
Pontosan milyen pelust használsz?
Tetra plusz gumibugyi párost?
Pedig nem rossz ötlet, amit anyósod mond, ha most érzékenyebb a bőre a fogzás miatt, akkor nyugodtan hajts oda egy réteg textilt(csak figyelj, hogy ne lógjon ki mert akkor kivezeti a nedvességet). Igaz, hogy nagyobb lesz a csomag de hidd el, ezt az "akadályt" leküzdi a babád:). Max. nem ma, hanem holnap fog mondjuk átfrodulni:).
Itt vagyok. De sajnos nem egészen értem a problémád.
Milyen pelusotok van pontosan?
Ha azzal van a gond, hogy szorít a combgumi (bár érdekes, hogy eddig nem volt), akkor polár, vagy puha gyapjúszövet külsőt javaslok, azok kevésbé szorítanak.
Bár a kiütéseket nem igazán tudom hova tenni, főleg, hogy eddig nem volt.
Nem váltottatok mostanában mosószert?
Első vagyok:).
Egyről beszélünk:), az a nagy hajtogatnivaló textil a tetra nálunk:). Esetleg a simán hosszúra hajtogatás helyett vagy mellé próbáld ezek közül kiválasztani a szimpatikus "módszert", amelyik lehetővé teszi, hogy a műanyag ne érintkezzen a babád bőrével.
Ezen kívül sokat levegőztesd a popóját, az az egyik legjobb ellenszer a kiütésekre.
[link] görgess lejjebb, és ottlátod a "tetre tipusú pelenkák hajtogatása" pontokat.
Értem, akkor ez a textil lappelenka és a műanyag kötözős pelenkavédő.
Ez e lehető legolcsóbb megoldás, gondolom, hogy nem nagyon van pénz drágábbra. De azt tudnod kell, hogy egyben a legkényelmetlenebb is sajnos. Csodálom, hogy eddig nem irritálta a babát. Próbáld meg minél lazábbra venni, vagy még azt tudom javasolni, hogy valóban kettőt használjatok és úgy hajtogasd, hogy ne lapra, hanem rá a babára, hogy a műanyaggal sehol se érintkezzen.
Itt van sok hajtogatási mód:
Akkor szerintem érdemes legalább 1-2 peluskülsőre beruházni a kötözős helyett. Sokkal kényelmesebb, neked is, a babának is. Ezek közül pl. a bambinex, econobum jó lappelenkához
Üzlet nálunk se nagyon van (bár nem tudom, honnan írsz), de én is amink van azt mind interneten rendeltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!