Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gdiapers mosható pelenka....

Gdiapers mosható pelenka. Használtad már? Bevált?

Figyelt kérdés

esetleg ha ajánlanál másik vékony akár aio pelust

köszi

:)

2013. febr. 12. 23:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem igazán vált be a szabása, de a "csónak"-os megoldás sem tetszik.

Az lenne az elsődleges szempont, hogy vékony legyen? Vagy mi tetszett meg a gdiapers-ben?

2013. febr. 13. 06:33
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekunk hasonlo volt, one size fits all. 2 evig hasznalttuk, nyaron meg a medencebe is jo volt betet nelkul! Vettem bele wc-ben lehuzhato kakifogot, igy a pelust is konnyebben tudtam kimosni. Nagyon szerettem!
2013. febr. 13. 06:37
 3/16 anonim ***** válasza:
és annak mi a márkája?
2013. febr. 13. 07:17
 4/16 A kérdező kommentje:

igazából egy all in one pelusszetten filózom, de a gdiapersre azt írták, hogy vékony.

az elsődeleges a vékony, ha aio az még jobb.

Én is szívesen megtudnám, mi vált be kedves 2. válaszoló.

Még találtam 3 aiot ami el ileg vékony, a cushies, bumgenius és a swaddlebees. csak ebből a bumgienius egy méretes, nekem szimpatikusabb, ha több méret van, még ha anyagilag az egy kicsit drágábbra is jön ki.

őszinte leszek, éjjelre tuti maradna az eldobhatós, mert reggel ahogy felébred és elkezdi inni a tápszert már kakil is. Tehát az eldobhatós javarészt pisis lenne napközbenire

2013. febr. 13. 10:09
 5/16 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag minden aio vékonyabb egy külső-belső-s megoldásnál, bár az utóbbi sokkal megbízhatóbb, nehezebben ázik ki.

Én úgy tudom, hogy a bumgeniusnak van kicsi mérete, utána pedig az "egyméretest", ha hosszában szétpatentolod, akkor M,L-nek felel meg. (az egyméretes pelusok mindig olyan nagy méretű pelusok amikre sok patentot raknak hosszában és széltében is) Illetve van még a bumgenius flip külső, ami a gdiapers-hez hasonlóan "hibrid", mert eldobható és mosható betéttel is használható. Egy AIOkészlet nagyon drága (20 db biztos kell belőle), ha megengedhetitek, akkor nem gond, ha nem, akkor én pár flip külsőt javasolnék a gdiaper alternatívájaként. A gdiaper valóban pici, vékony, de nekem nem tetszik benne, hogy nagyon "csípőfazon", alig van anyag a derekánál, nem tartom kényelmesnek, de van aki szereti.

2013. febr. 14. 07:43
 6/16 anonim ***** válasza:

Ez a méretes pelus a bumgeniusból, de szerintem rettentő drága lenne háromszor készletet cserélni. (Ennek kerül 4472 Ft-ba darabja, de a nagyobb méret emlékeim szerint még drágább)

[link]

Azt nem kérdeztem, hogy a klasszikus AIO-ban gondolkozol, ami teljesen egyben, van vagy "zsebes"-ben aminél a nedvszívó rész kiszedhető?

2013. febr. 14. 07:47
 7/16 A kérdező kommentje:

klasszikus és zsebes is jó lenne aio, a zsebes szerintem talán még jobb a balesetek ellen..

a gdiaperst akkor elvetettem, mert amúgy is hosszú a lányom, ha ez meg ráadásul csípőfazon, akkor tuti nem neki való

2013. febr. 14. 10:01
 8/16 A kérdező kommentje:

ha minden óhajomat beletenném, akkor egy relatíve vékony, zsebes, patentos, több méretes lenne az álmom,

(mivel napi egyszer tuti megy a mosógép így kevesebb darabbal is beérném, még ha drágább is)

Létezik ilyen egyáltlán vagy ébredjek fel ? :)

2013. febr. 14. 10:04
 9/16 anonim ***** válasza:

Elvileg létezhetne, sőt szerintem is teljesen kézenfekvő, mégis csak egyméreteseket látok zsebesből.

[link]

Ez egy jó kis pelus,az anyaga is természetes kívülről, olyan, mint a pólók anyaga. Viszont ennél olcsóbban is láttam korábban 1500 FT-ra jött ki db-ja postával, bele való betéttel együtt, de azt most nem találom, itt meg elég sok a posta :(

Ebből tudom, hogy 7-8 kiló környékén már hosszában nem is kell összepatentolni. (és amikor már nem kell, akkor elég kényelmes) Mekkora most a kislányod?

Én is inkább a zsebest ajánlom, mint a bevarrt magos aio-t, mert nekem egy 2 évesen van és a bevarrt magos vagy nem bírná az ő pisi mennyiségét, vagy ha bírná, akkor az egy olyan sok rétegből álló pelus lenne, hogy több napig száradna. Mivel a zsebest szét tudod szedni, gyorsabban szárad majd.

2013. febr. 14. 12:06
 10/16 A kérdező kommentje:

igen, a zsebes lesz a befutó. a lányom fél éves és hosszú mint a rétes de vékony hozzá (72 cm és 7 kg)

viszont közben néztem a tarka-barkát és volt egy zsebes kétméretes, 9 kgig és felette, de ez is elég borsos áron van. főleg így még az elején nem fektetnék be nagy összeget, majd csak max ha már profi leszek :)

e-bay viszont jó ötlet, mert egy ismerősöm kint lakik Németországban és hátha hajlandó lenne átvenni... köszi a tippet, erre nem is gondoltam

2013. febr. 14. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!