Gdiapers mosható pelenka. Használtad már? Bevált?
esetleg ha ajánlanál másik vékony akár aio pelust
köszi
:)
Masodik vagyok a Charlie Banana-s. En a zulily.com-on vettem mazlim volt, learazva. Mindegyik pelust dupla betettel adtak!!! Tudom, hogy nem olcso, de megerte az arat. Nem tul vekony de a normalis moshatok nem is vekonyak mert hamar tele van ha ugy van! Az en kisfiam igazi vasgyuro, oktoberben volt ketto - a nyari cuccokkal elraktam a kistestverkejenek.
Zulily.com mar csinal nemzetkozi szallitast. Nem tudom Mo-ra mennyit kernek. szokott lenni nalluk akcioban Bum Genius es Gdiaper is. Csak nezni kell...
hú, köszi már böngészem is
:))
képzeld, charlit lehet már itthon is kapni, ökolurkó azaz okolurko.hu oldalon, és van hozzá bele eldobhatós betét is, ilyen hibrid pelus lett, ezzel jobban elbánnak majd a szüleim is, meg út közben is könnyű csak a betétet kidobni és cserélni de van hozzá mosható is otthonra meg duplázni is lehet. Sőt itt volt petit pea márkából s-m-l- zsebes is szintén hibrid azaz eldobós és mosós verzióban, majd legközelebb azt is veszek talán
Köszi, hogy ajánlottad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!