Pontosan mit kell vennem a mosható pelushoz?
Amennyit ki tudok így is hámozni, arra válaszolok ezért:
Én egyben mosom a pelusokat a mi ruháinkkal, mindig akkor ha összejön egy adag, így a mi ideális készletünk 25 db belső pelenkából és 3 külsőből áll (Még több is van, de kb. ennyi ami forog :)). Tehát ha ugyanezt "zsebes" pelusra értelmezed,akkor 25 db kell belőle és bele betétek. Újszülöttnél általában egy betét, nagyobb babánál kettő is szükséges. (éjszakára akár még több. De a zsebes pelusokat akár tetra pelussal is megtömheted. Egy tetra pelus szív annyit mint 2 betét)
A "popsitrölő" szerű, az kakifogó betét. Könnyebben el tudod távolítani vele a kakit. Fakultatív,hogy veszel-e, én nem használtam soha. De biztos hasznos tud lenni.
A betéteknél nagyon fontos a nedvszívás, tehát, hogy ne legyen gagyi amit veszel. Ezért azt javaslom, hogy az összes kínai betétet kerüld el, a coolababy betétje pl. hírhedten keveset bír, de biztos van kivétel is csak kockázatos.
Alapvetően először azt kéne eldönteni, hogy típusra melyik fajta megoldást szeretnétek.
Hú,hát ez nagyon nem jó,:( próbáltam,elég gyorsan tönkrement. (ráadásul külföldről rendelve kb.fele annyiért kapod meg, de ha egyszer rossz minsőségileg, akkor akármilyen olcsó,az is sok érte)
Mekkora az anyagi keret rá? Annak függvényében próbálnék keresni neked olyat ami jó minőség
Mindenképp úgy javasolnám én is, de összesen mennyit szántok rá? 20-30 ezer Ft-ot?
Esetleg használtra nem gondoltál? Mert azt mondom, hogy inkább egy jó márkájú használt,mint egy no name (itt azt hiszem nem is volt feltüntetve név, de képről felismerem ezt a típust) ami nagy eséllyel nem lesz jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!