Ez a szülés utáni depresszió?
Hat, nehez ezt megmondani. Engem is elszomoritana, ha a parom nem akarna velem szexelni. Egy ido utan az nagyon megalazo erzes. Pontosan ugy ahogy leirtad: semmire sem vagyok jo erzes.
En mindig bogtem szules utan es ugy 2 hetente el akartam hagyni az amugy imadott ferjemet. Szegeny total be volt ijedve meg utlevelet sem akart a Kisfiunknak csinaltatni mert felt, hogy meglepek vele.
Egy eve elkezdtem tancolni! Kisfiamat viszem magammal emberek kozott vagyok hetente 2x1 orat es nagyon joooo!!!!
Unalmas is a monoton hazimunka - nallunk meg is latszik a lakason.... Engem valahol a tanc mentett meg es az, hogy felidoben dolgoztam egy darabig. Most itthon vagyok, a Kicsim 2 eves mult.
Szerintem nem. Biztos sokkal jobb lenne a közérzeted, ha nem tapasztalnál elutasítást a férjed részéről.
Vele kéne megoldani a problémákat, és máris hepi lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!