Szülés utáni depresszió lenne?
Figyelt kérdés
3 hónapja szültem, imádom a fiamat! De néha úgy érzem, mintha nem is az enyém lenne, ha pl sír nem nyugtatom meg hanem nézem ahogy sír, van hogy kimegyek a szobából és nem foglalkozom vele. Van amikor meg imádom és egyfolytában beszélek hozzá. Mi ez? Annyira nem akarom h igy legyen, mit tegyek! s.o.s.2013. jan. 17. 18:06
1/7 anonim válasza:
ha zavar, h ilyen vagy, akkor ne legyél ilyen, de azért egy kis sírnihagyástól még semmi baja sem lesz
2/7 A kérdező kommentje:
mindegy, köszi ne írjatok, megoldom
2013. jan. 17. 18:12
3/7 anonim válasza:
Első baba?Lehet még bele kell zökkenned. Nekem is volt szülés utáni depresszióm,de nekem nem így nyilvánult meg.
4/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem még nem alakult ki a kötődés köztetek. Nem lesz semmi baj, pár hónap azért kell, főleg első babánál:)
Kétlányos 23hkm.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez nem szülés utáni depresszió.
Nekem volt, sajnos :( Ráadásul 3 hónapig tartott. Már a születésétől fogva, nem éreztem, h anya vagyok, nem éreztem, h ő a gyermekem, nem akartam szoptatni, állandóan sírtam, h mekkora egy f@sz vagyok. Úgy gondoltam, h semmit nem tudok tőle csinálni, csak rosszat gondoltam róla és nem szerettem 3 hónapon keresztül! Na ez volt a depresszió! Nagyon bánt azóta is, de nem tudtam elkerülni. De már 14 hónapos és imádom!!!! :))) Boldogok vagyunk :)
Szerintem csak nem rázódtál még bele az anya szerepbe és még nem alakult ki a napi rendetek. :)
6/7 anonim válasza:
nyugodtan kérj segítséget a környezetedben levő emberektől, nyugodtan mond el nekik mi bánt, lényeg az hogy ne maradj egyedül a problémáddal, ilyenkor a terhességi hormonok hirtelen csökkennek a szervezetben és ez hatással van a szervezetre, ezért alakul ki kismamáknál depressziós hangulat, esetleg orvos pszihiáter pszihológus is tud segíteni a problémádon, szóval nyugodtan kérj segítséget
7/7 anonim válasza:
esetleg kérd meg anyukádat vagy férjedet vagy bármilyen rokonodat aki közel áll hozzá hogy segítsen a baba körüli dolgokban ( előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!