Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos kislánytól hogy...

6 hónapos kislánytól hogy lehet vizeletmintát venni?

Figyelt kérdés
Holnap kellene mintát vinnünk. Vettünk vizeletgyűjtő tasakot, ami direkt erre való és most este kipróbáltam, hogy ha esetleg reggel nem sikerülne, akkor legalább ezt elvinném, de semmi nem ment bele a zacskóba. Szerintem jó helyre ragasztottam, de a zacskó teljesen üres volt, a pelekában pedig volt pisi bőven.
2013. febr. 11. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Ragaszt fel a zacskót, de ne add rá vissza a pelust, hanem hagyd szabadon, a hidegben max. 5 perc alatt tuti pisilnek, utána ügyesen le kell szedni a zacsit a pisivel. Így a legegyszerűbb és a pisi se nyomodik ki a zacsiból.
2013. febr. 11. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Itasd meg aztán ragazd rá! Egy ideig fogd az öledbe! Ne tedd le vagy ne fektesd le! Tartsd egyenesen! Így benne marad!
2013. febr. 11. 21:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom így.
2013. febr. 11. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálunk ez úgy zajlott, hogy felébresztettük hajnali fél 5kor (mert ugye a reggeli első vizelet a legjobb), majd lefürdettük, mert ugye az előző esti popsikenőcs, meg amúgy is mindenkinek így javasolt csinálni. Felragasztottuk a tasakot és vártunk, pelenkát csak alátettük az ágy védelmében. Lányomat a reggeli fürdés nem zavarta meg, szépen vissza is aludt hamar, én meg időnként ránéztem, hogy van e már produktum. Volt, hogy fél 7ig vártunk rá, majd újra bepelenkáztam, férjem pedig vitte a laborba.

Nekem annó azt mondta a doki, hogy ha reggel nem sikerül, akkor jó az esti is, ekkor hűtőben kell tárolni.

Próbálkozni kell míg össze nem jön valahogy...

2013. febr. 11. 21:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is. Nem nagyon akarom hamarabb felkelteni, mint ahogy magától kelne, mert vérvételre is megyünk éhgyomorra, így pont elég lesz neki azt az időt éhesen tölteni, ami a felkeléstől a vérvételig tart. Ezért is gondoltam, hogy ha reggel felkel, megpróbálok mintát venni és minél hamarabb indulni vele a laborba. Biztonsági tartaléknak gondoltam az estit, ha esetleg reggel nem jönne össze.
2013. febr. 11. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Figyelj, hogy az egész punciját takarja a zacskó.
2013. febr. 12. 11:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Végülis sikerült mintát venni reggel, úgy hogy nem pelenkáztam be, hanem odatartottam a zacskót, amikor a pelekázó asztalon feküdt.

2013. febr. 12. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!