Szerintetek érdemes olyan babakocsit venni, amire rá lehet tenni a bébihordozót?
Utolsó vagyok.
Most olvasom a kommentjeidet.
Szerintem inkább vegyél egy 4 funkciós babakocsit, és nem kell külön autósülés. Annak semmi értelme, csaka kocsiban tudod használni, máshol nem, a babakocsis hordozót meg bárhol-beleértve a kocsit is!!!
Én is ilyeneket néztem a neten, a bolti 130.000 ft heylett már 65.000 ftért lehet találni!! (mózes, babahordozó, sportkocsi, pelenkázó, esővédő, lábzsák...baromi jó ár!!)
a babát max 4 hós kora után döntheted meg egy kicsit, előbb nem jó a hátának.
Ha a babakocsi mellett döntesz, ahhoz ne rendelj plusz hordozót, ha elsz autós gyerekülés, bár 16.000 fért nem drága akkor sem.
Bocsi, akkor autós hordozótok már van alapban is?
Én nem vennék akkor másikat.
Nekem téli babám volt, mondjuk ő utált a hordozóban babakocsizni vmiért. Így megvettük a szintén csak hordozóval használható babakocsit (graco quattro tour vagy mi) és aztán nem is tudtuk úgy használni ahogy kellett volna.
Szerintem ha az általad kinézett kocsi amúgy is megfordítható tolóirányú akkor felesleges bele venni még külön egy hordit.
De te tudod. Ez az életformátoktól függ, ha szinte csak úgy mentek vele vhova hogy kocsiba be-kocsiból ki, akkor tényleg macerás ki-be pakolgatni a hordozóból a babakocsiba, de ha főleg te jársz majd vele napközben ide-oda,meg sétálni stb. akkor felesleges.
Szia!
Mi kb 3x-4x használtuk ezt a funkciót, amikor az autóban elaludt és így ráemeltük a vázra és bementünk vásárolni. Később rájöttünk, hogy a bevásárlókocsira ugyanígy rá lehet tenni és nem kell magunkkal vinnünk a babakocsivázat. Sétálni nem használtuk a hordozót, mert baromi egészségtelenül görnyed benne a baba, de majd te is látni fogod!
Szia4
Én nagyon megbántam,hogy nem olyat vettem ami travel systemes-amit te írsz.Mi beleugrottunk egy bergon babakocsiba.Ami önmagában egy szuper babakocsi,mert mindent tud amit tudnia kell.Előre hátra kormányozható,télies nyárias,mindent megvettünk hozzá-hordozót nem..elvileg lenne az is,a támla teljesen dönthető így nem kellett mózes,amúgy az ha nem műanyag az alja akkor be sem köthető hivatalosan a kocsiba!Szval tök jó a kocsi leszámítva,hogy 16kiló és panelban lakunk kb 10lépcsőn kellett felhúzni,mert akkora nagy,hogy átfogni nem tudtam-ráadásul császáros voltam így nem is próbálgattam..de amúgy tényleg nem bírnám.a babát mindig ki kellett vegyem belőle,mert nem mertem vele együtt legurítgatni a lépcsőfokokon-csak így tudtam leengedni,mert ha megindul akkor csak az üres kocsi induljon...felfelé ugyan így..szval egy borzalom levinni meg fel.a liftbe épp,hogy befér.amíg fekszik a baba akkor meg kell a hátulját emelni,hogy be tudjon záródni a lift ajtó-a téli össze rakásnál..1szó mint száz,ha kertes házban laknék ilyet vennék,de panelba megszívtuk vele.Nem beszélve arról,hogy azt nem kalkulálhatod,hogy a férjed majd segít,mert sokszor nem lesz ott amikor használnod kell.Nálunk pl nem is lett volna jó a mózes,mert a fiam sosem tűrte meg a háton fektetést.a hordozó jobb volt.De pl ő már 5hónaposan 4kézláb ment,6hónaposan felállt,tehát mindent látni akart.Egy kínszenvedés volt a hordozó is az elején mire megszokta...a kocsiban persze.Mire már ülni tudott,venni kellett egy könnyebb esernyő kocsit amivel tudunk közlekedni és így most babával együtt kb 15kiló a kocsi,de nem bántam meg.sajnálom a bergont mert nagyon kényelmes volt,meg a baba is szerette csak nem bírom lecipelni magammal.sztem mózest fölösleges venni hozzá ,mert kb 4-5hónap és csak kerülgetni fogod...a hordozót is,de a kettőt együtt már sok..sztem..Nekem nagyon tettszik a baby point v3as a barátnőméknek is az van és sajnálom,hogy nekem anno nem volt időm nézegetni ,hogy milyet vegyünk..és hagytuk rábeszéltetni magunkat arra ami volt...14hós baba mamája-már lassan babakocsi sem kell,mert többnyire anélkül megyünk le...
Nekünk is ilyen volt és kihasználtam.
Főleg ha pl bankba bementünk,a kocsit elöl hagytam és a babát hordozóval vittem beljebb magammal.
Vagy amit az első írt,kocsival haza tudnak vinni titeket,és mégse gond hogy nincs nálad gyerekülés.
Ha meg autóval utaztok,nem kell kivenni a gyereket a hordozóból,áttenni a babakocsiba,hanem azal együtt ráteheted a kocsira.
De ha ilyenben gondolkodsz,azok a kocsik is tetszenek ahoy a vázra kell mindent rápakolni(nem a kocsira pattintod a hordozót)legközelebbi babámnál a Giordani 3per8 babakocsiját szeretném megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!