Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek érdemes olyan...

Szerintetek érdemes olyan babakocsit venni, amire rá lehet tenni a bébihordozót?

Figyelt kérdés
Írjátok a saját tapasztalataitokat, hogy ki tudja, tudta kihasználni, és ki az akinek nem volt ilyenre szüksége. Babavárós vagyok, és ez a legnagyobb gondom.
2009. szept. 6. 11:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
73%

Mi nem vettük meg a hordozót a babakocsinkhoz. Kaptunk egyet és nem hiányzik, hogy nem volt jó a vázra. A mózeskosár beköthető volt, abban szállítottuk a lányom. 5 hónapos múlt, most tettük át a sportrészbe. Majd most fogjuk a hordozóban szállítani.

Ha nem lenne beköthető a mózes, akkor más lenne a helyzet, mert a csomagtartóba nem fér el a mózes és a váz, akkor praktikus lenne a vázra rögzíthető hordozó. Mi nem sokat autózunk, mindenhova gyalog/babakocsival járunk.

2009. szept. 9. 14:47
 12/31 anonim ***** válasza:
54%

Szia,ha van mar hordozod kulon, akkor teljesen felesleges lenne meg egyet venni. Csak penzkidobas, es helyfoglalas. Felesleges.

Nekem nem volt egyaltalan hordozo, de abszolut nem hianyzott. Mondjuk oszinten szolva, sokszor ahogy latom ezeket a pici babakat ezekben a modern hordozokban, ilyen s alakban ahogy gornyednek, haaat nem irigylem szegenykeket.

Szerintem a legjobb egy kisbabanak ha egyenesen fekszik.

Nekunk Graco babakocsink volt, ezt a szuletesetol kezdve 3 eves koraig tudtam hasznalni a kicsinek.

Ha autoval mentek, ott lesz a mar meglevo hordozo, ha setalni viszed a kicsit a babakocsival, abba pedig nem kell a hordozo.

Konnyen osszecsukhato, konnyu, alul halos (hogy pakolni tudjal, meglatod jooo lesz)es eleg kicsi babakocsit vegyel azzal egyszerubb kozlekedni. Szerintem.

Mikorra varod a babokadat?:)

2009. szept. 9. 15:00
 13/31 anonim ***** válasza:
73%

Ha a babakocsi nem dönthető teljesen vízszintesig akkor nem is szabad elvileg használni a hordozó nélkül 6 hónapos korig.

Nekünk is ilyen volt és én is nagyon szerettem, többek közt azért amit már előttem is írtak, ha mentünk valahova nem kellett a picurt felébreszteni csak átrakni a hordozót a babkocsira. Szerintem nagyon praktikus dolog, csak ajánlani tudom.

2009. szept. 9. 15:02
 14/31 anonim ***** válasza:
39%
Miert ne lehetne azokat a babakocsikat hasznalni szuletestol fogva, amiket ugy arulnak, hogy 0-3 eves korig?
2009. szept. 9. 15:07
 15/31 anonim ***** válasza:
60%

Szia,

bizony hasznos! Nekünk nem ilyen van, de ha a mostani tapasztalatom birtokában lennék, ilyet vennék. Van egy időszak ugyanis, amikor még nem tudnak ülni, de a külvilág nagyon érdekli őket és sok babát zavar, ha nem lát ki a kocsiból. Az enyém végigordította ezt az időszakot. Nem ültethettem, ezért volt, hogy a hordozót tettem rá, de nem volt a kettő teljesen komptibilis, így ezt csak otthon mertem. Praktikus, ha utaztok, ki-beszálltok. Újszülöttként jobb a mózes, a teljes sík felület, de utána, míg nem tud biztosan ülni (nálunk ez 7 hós korára volt) addig klassz és okos dolog. Egy ismerősünk babája ugyanilyen kíváncsiskodó volt és neki ilyen kocsija volt hordozóval, nagyon szerette! Én ajánlanám.

2009. szept. 9. 15:08
 16/31 anonim ***** válasza:
58%
Szia! Nekünk sajna olyan a babakocsi(kaptuk) hogy ha nem teszem bele a babahordót akkor a kicsi nem velem szembe van, mert nem lehet a kart állitani hogy lássam a babát. És a kicsit csak úgy van el a kocsiban ha velem szemben van.
2009. szept. 9. 15:10
 17/31 anonim ***** válasza:
54%
15.07-esnek. Azért, mert a kicsiknek vízszintesen kell feküdni, ahhoz, hogy egészségesen fejlődjön a gerincük. Hiába van a miénken is, hogy 0-3 éves korig, a tájékoztató mégis tartalmazza, hogy fél éves korig kizárólag a hordozóval együtt használható, mert a kocsi fekvőfelülete csak 150 fokig dönthető, nem 180 fokig.
2009. szept. 9. 15:43
 18/31 A kérdező kommentje:

Amit kinéztem babakocsit, annak vízszintesig dönthető a háttámlája, és merevített textilmózes van hozzá. Január 2-re vagyok kíírva. Téliesíthető kocsit néztem, a súly nem számít, mert van lift, meg kombi kocsink van, így elfér. Ja és a tolókarja is átállítható.

Ha nézelődni akar majd, olyat nem lehet csinálni, hogy egy kicsit feljebb állítom a háttámlát? Nem teljesen ülőbe, csak egy kicsit. Vagy az sem jó a babókának? Jajj!! Annyira tanácstalan vagyok.

2009. szept. 9. 16:08
 19/31 A kérdező kommentje:
Igazából a pénz miatt vagyok tanácstalan. Nem telik túlon túl drágára. Hordozó nálkül 50000ft, a hordozót meg meg lehet rendelni külön, +16000ft. Ezt meg kicsit sokallom. :/
2009. szept. 9. 16:11
 20/31 anonim ***** válasza:
54%

Nekem olyan kocsim volt, ami egy sima sportkocsi, és rá lehet tenni a bébihordót. Én imádtam, mert a babám nyári baba volt, az első 4-5 hónapját a hordozóban töltötte. Abban szembe volt velem, ki is látott, mert kicsit ugye döntött, könnyű volt bárhova vinni, (orvos, vásárlás...) nem kellett az egész kocsi, csak levettem róla a hordozót..és jó volt a kocsiba is, bébiülésként, utána csak 9kg-ostól valót vettünk lányomnak, mikor már ült, és jó volt otthon pihenőszék gyanánt, tehát én maximálisan pártolom, és ki lehet használni.

Ha téli babád lesz, nem tudom, hogy fér el a hordozóban az overálban, akkor szerintem kényelmesebb egy 4 funkciós mózeses babakocsi, most a másodiknak (aki februári lesz) én is olyat fogok venni. Az első 4 hónap még hűvös iden overálban a mózesben, sík derékkal, kényelmesen, mikor már nagyobb, 4-5 hósan és jobb idő is van megy a hordozóba, majd ha már tud ülni 6-7 hósan jöhet ősszel a sportkocsi. Szerintem egy állati praktikus találmány ez:-)

2009. szept. 9. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!