Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki sírni hagyta a babáját alváskor és bevált?

Figyelt kérdés

Meddig sírt elavás elött?

4 hónapos a babám. Most kipróbáltam, hagytam sírni és nem ringattam. 15 perc múlva elaludt, ezalatt hol jobban sírt hol kevésbé. Párszor éreztem hogy na most már felveszem de nem mentem be hozzá csak messziről néztem, esetleg nem akadt-e bele a kiságy rácsába.

Szóval 15 perc. Vajon lesz ez még hosszabb is?

Persze az éjjeli alvás elött a kezemben alszik el szopi után. És éjszaka megetetem, nem hagyom sírni.2x kel.

2013. febr. 11. 10:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Attól mert 2 gyereket felneveltél, nem biztos, hogy mindent tudsz a gyereknevelésről, pláne más gyerekéről és hozzáállásáról.
2013. febr. 12. 08:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Más gyerekéről nem, de a sajátomat ismerem. És nekem Ő a lényeg, de itt azt állítják egy kisbabát sem szabad sírni hagyni. Ő talán mindegyiket ismeri?
2013. febr. 12. 09:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem ismerek minden kisbabát, de logikusnak tartom, hogy vágyik az anyja közelségére, hogy fél egyedül, nem érzi magát biztonságban.

Egyébként nem lettem zombi, attól, hogy nem hagytam sírni a kisfiamat. Aludtam, amikor ő aludt. Kissé kaotikusan éltünk az első néhány hónapban, előfordult, hogy feltornyosult a mosnivaló, vagy picit nagy volt a kupi, de túléltük :) És mostanra van egy állandóan vigyorgó, magabiztos 1 évesem, aki órákig eljátszik egyedül, nem akar görcsösen belém kapaszkodni, mert tudja, hogy ott vagyok neki, ha szüksége van rám, és nem hagyom magára.

2013. febr. 12. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!