Kismamák/anyukák! Van köztetek olyan, aki kb 1 év különbséggel szült?
Az én történetem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
20 hetes vagyok,a kislányom 8,5 hónapos.Nagyon várjuk Viki babát,és örülök,hogy így alakult!Nem mindig könnyű,de biztos vagyok benne,hogy nagyon jó lesz!
Barátnőm fiai között 1 év van!
Ő nagyon kikészült a kèt gyerek mellett!!!
A kicsi nagyon hasfájós volt, a nagy meg a foga miatt kelt éjjel!
Mindig csak panaszkodik beszélgetünk, de hát ő akarták így!
Mamik gyakra besegítenek, de így is nehéz neki!
A picit szoptatná, de a nagy meg húzza játszani, se éjjelre, se nappala!!
Köszi mindenkinek!
Kicsit be vagyok parázva, nem terveztük, az első baba nem spontán jött, és nem számítottam rá, hogy spontán terhes lehetek! És ma reggel pozi lett a teszt, elég rosszul érzem magam, terhességi tünetek, azért csináltam.
Én is császáros voltam, szintén elhúzódó vajúdás miatt. Remélem még a héten eljutok dokihoz. Most fél éves a kisfiam! Ő minta gyerek eddig,se hasfájás, semmi, leszámítva, h izgő mozgó :)
Köszi mindenkinek!
Na ha az első mintagyerek az már alapból jó kiindulási pont :) ne aggódj szerintem, a másodikak "érezni" szokták hogy rájuk nincs annyi energia és normálisabbak :D
pár pozitív gondolat:
1. Tényleg nagyon jóban lesznek, marha jól el fognak együtt játszani
2. még nem jössz ki a gyakorlatból, midnen emlék tök friss, hozzátáplálás, stb, nem pánikolsz annyit mint az elsőnél
3. nem 6 hanem mondjuk csak 4 évig kell pelenkázni :D
4. egy füst alatt letudod a kettőt, nem kell azon gondolkodni mikor lenne jó a következő
5. a nagyobbik úgy fog felnőni h alapból megszokja megtanulja hogy van még valaki, nem féltékeny, türelemsebb kevésbé követelőző stb.
Nalunk 15honap van a kicsik kozott. Vannak jobb meg nehezebb napok is, de vegulis nem olyan veszes. Most telen pl. az a legmacerasabb, mire kikecmergunk az udvarra vagy setalni. Mire mindenki feloltozik, pff.. Mar nagyon varom h vege legyen a telnek.
Na meg az lesz meg egy szep idoszak mire a kicsinek is lesz napirendje.. Meg osszevissza alszik, de neha ossze tudom hozni h a du egyszerre aludjanak, ne felvaltva.. Mint most peldaul! :))
Kedves Kettes! Edesek a gyerekeid, jo otlet, hogy a nagy segit furdetni. Ma lehet en is igy csinálom. En eloszor a nagyon lecsutakolom, aztan hagyom jatszani a kadban amig a kicsit megfurdetem a kiskadban. Aztan ha a kicsit feloltoztettem, akkor befejezem a nagyot. Igy gyorsabb szerintem, de ahogyan ti csinaljatok az biztosan jobb moka! :)
Bocs h kicsit eltertem a targytol!
Egy 5 es egy 20honapos Anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!