Mivel fürdetitek babátokat?
Figyelt kérdés
Az én babám az első héten nagyon pöttyös lett,az arcától a talpáig.A fürdetőre gyanakodtunk(Johnson).Abba is hagytam és a doki által felírt fürdetőt használtam,még van ebből a fürdetőből,de már nem sok.Most 20-án lesz 3 hónapos a picur,szerintetek ha elfogy ez a fürdető próbálkozhatom újra a másikkal vagy esetleg egy másik márkájúval vagy írassak megint a dokival? És ha igen,akkor mennyi idős koráig írassam? Annak idején a védőnő azt mondta,legalább 1 hónapos koráig használjam ezt.2013. febr. 10. 15:32
11/15 anonim válasza:
A legtöbb káros anyagot a Johnsons és a Nivea babafürdetői tartalmazzák....Mi nagyon érzékeny bőrűek vagyunk: Babé, Nuskin Epoch baby és a Linola Fett termékeket használjuk.
12/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok: és Weledát. Ha nagyobb lesz, kizárólag kézi készítésű olivaás-KECSKETEJES SZAPPANT ÉS NATUR SHEA VAJAT.
13/15 anonim válasza:
Lányom egy héttel fiatalabb, mint a te babád, mi gyógyszertárit használunk mindenből, én szeretem és nem tervezem a leváltását!
14/15 anonim válasza:
Kisfiam sajnos a Johnsonstól lett ekcémás 2 hónaposan, azóta csak natúr szappannal fürdik és shea vajjal kenem a bőrét.Most 1 éves és emiatt még mindig nem ehet pl.tejtermékeket mert akkor előjön az ekcéma.
15/15 anonim válasza:
Nyugodtan használhatod tovább a gyógyszertárit, viszont a johnsonsra semmi esetre se térnék vissza a helyedben. Mi a babánk 4-5 hónapos koráig gyógyszertárit használtunk, majd áttértünk a frezyderm kamillás fürdetőre. Ezt ajánlom neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!