Anyukák, akik nem minden nap fürdetitek a babátokat, hogy áll be így nálatok a minden napi rutin?
Apa szeretné kihagyni, gondoltam megkérdezem, aztán megmutatom neki a válaszokat.
Olvasott olyanokat, hogy nem tesz jót, már nem tudom miért, mert nem figyeltem rá :) Állítólag a környező országokban 3 naponta(Szlovákia), vagy hetente-ebben nem vagyok biztos(Belgium vagy Ausztria)javasolják a fürdetést babáknál.
1. vagyok
Hát akinek extra bukós babája van, vagy mondjuk a háta közepéig összefossa magát.... Nem hiszem, hogy napokig szagolnám. De tényleg sokszor van, hogy kihagyom a fürdetést.
Apa is kétnaponta fürdik?Vagy spórol az 5 liter vízzel,nehogy már jól érezze magát az a gyerek a pelenka után.Az amerikaiak reggel fürdenek és este nem.Ezt nem akarja bevezetni?
De a fajkutyák csak egyszer esznek egy nap,talán ezt is ki kéne próbálni,és akkor még az arca sem lesz maszatos a gyereknek:-))
Apa üzeni, hogy fürdik minden nap:))Csak hát ezt olvasta, a babánk bőre pedig száraz, aztán szerinte a fürdéstől.
Eleinte ordítás volt minden fürdetéskor,na akkor azzal jött, hogy kínzom szegény gyereket, hisz sír :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!