Egy héten hányszor fürdetitek a 9hónapos gyereketeket?
Lehetőség szerint minden este.
Ha nagyon nyűgös, vagy vmi miatt később érünk haza, akkor "kosznap" van, de nem ez az általános.
Én nedves törlőkendővel sosem tudom olyan tisztára törölni a popójukat, így minden nap fürdettük őket kicsinek is és nagyobbnak is, amikor már önállóan kezdenek enni, akkor meg a hajuk/fejük miatt is, amit jól telekennek. :o)
Én is minden nap fürdök, nekem is így esik jól, ezért feltételezem hogy a babának/kisgyereknek is.
De én is tudom, hogy kultúrája válogatja, Németországban pl. hetente egyszer fürdetik a babákat, ott ez a szokás...
Évente egy kezemen meg tudom számolni, hányszor marad el. Betegség miatt (pl. elalszik a baba és már nem ébresztjük fel a fürdés miatt), vagy nagyon későn érünk haza valahonnan pl., de ezek tényleg ritkán fordulnak elő, mindig akkor, ha valami felborítja a napirendet.
A fürdés szuper dolog, élezi a baba, meg a mama is. Amellett megelőzi a gombás fertőzéseket, és az egyéb higiénia hiánya okozta problémákat.
Ha egyszer egyszer kimarad, mert pl elalszotok az ágyban, az okés, de szerintem ne legyen két naponta rutin.
Nem jó!
Beszéld le a férjedet a hülye ötletéről.
Basszus 10 liter vízről van szó.
Azt írod egy mondatban, hogy hideg is van, de inkább jó meleg is van, szóval miről van szó?
Nem rossz indulatból írom, de maradjon meg a napi fürdetés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!