Hogy fürdetitek 9hó körüli izgő-mozgó babátokat? Kis kád, nagy kád? "hagyjátok" hogy pancsikoljon van fogjátok?
enyém már ugyan nagyobb, de ennyi idősen a nagykádban fürdettem. olyan 7-8 hónaposan úgy, hogy kicsi vizet engedtem a kádba és belefektettem :) nagyon tetszett neki, járt keze lába, majd mindig egy kicsit a hasára fordítottam, azt is nagyon élvezte :)
9 hónaposan már stabilan tudott ülni, így akkor már egyszerűen beleültettem a nagykádba. ha felállt, felállt, kezem mindig ott volt hogy ha elcsúszna elkapjam, de fogni nem fogtam :)
Mi kb. 8 hós kora óta fürdetjük a nagykádban, mert a kicsiben ő is fel akart állni állandóan. Akkor már stabilan ült.
Eleinte (1-2 hétig talán) azért mindig ott volt a kezem a háta mögött, meg meg kellett tanulni, hogy a zuhanycső nem játék :) Mostmár akár 10-15 percet is pancsizunk, játszunk, imádja, 10 hós múlt. Nappal is képes beslisszolni a fürdőbe és feláll a kád mellett és néz bele :) Nincs semmi biztonsági fürdetőnk. Egy egyszerű fürdőszobai kilépőt vettünk ezer forintért kb., azt teszem a kád aljába a feneke alá, hogy azért ne csússzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!